загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Порошенко підписав Закон, який захищає права пенсіонерів-військовослужбовців на перерахунок пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Порошенко підписав Закон, який захищає права пенсіонерів-військовослужбовців на перерахунок пенсій

Пенсіонери-військовослужбовці отримають перерахунок своїх пенсій, надбавок, доплат, підвищень і премій, не проведених з вини Пенсійного фонду або держорганів, з дати виникнення права на нього без обмеження терміну.

Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України з питань пенсійного забезпечення», який захищає права пенсіонерів-військовослужбовців на перерахунок пенсій.

Цим Законом № 614-VIII, прийнятим Верховною Радою України 15 липня 2015 року, встановлюється, що перерахунок пенсій у зв'язку зі зміною розміру хоча б одного з видів грошового забезпечення військовослужбовців, осіб, які мають право на пенсію за Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», або у зв'язку із введенням для зазначених категорій осіб нових щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавок, доплат, підвищень) та премій, не проведений з вини органів Пенсійного фонду або державних органів, які видають довідки для перерахунку пенсій, провадиться з дати виникнення права на нього без обмеження строком.

Також уточнено норму Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо вимоги досягнення пенсійного віку та наявності трудового стажу при призначенні пенсій на пільгових умовах або за вислугу років.

Закон набирає чинності з 1 січня 2016 року. Кабінет Міністрів України до кінця 2015 року зобов'язаний привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом та забезпечити перегляд і скасування міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади їх нормативно-правових актів, що суперечать цьому Закону.

До списку новин