загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЗМІ: кредитори погодилися списати Україні частину боргу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
ЗМІ: кредитори погодилися списати Україні частину боргу

Група найбільших кредиторів України погодилася списати частину державного боргу України.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на близькі до переговорів джерела, пише Новое Время.

При цьому повідомляється, що кредитори докладають зусиль щодо забезпечення швидкої, взаємоприйнятної та стійкої реструктуризації боргу, в той же час зберігаючи доступ країни до ринків капіталу.

Співрозмовник, знайомий з ходом переговорів, заявив виданню, що Україна останнім часом показала, що готова погодитися на списання меншої частини боргу, ніж було домовлено раніше.

 

Як повідомлялося, переговори України з кредиторами про реструктуризацію боргів фактично зайшли в глухий кут. У зв'язку з цим міністр фінансів Наталія Яресько у своєму зверненні до громадян заявила, що незважаючи на складність економічної ситуації в країні, міжнародні кредитори затягують предметні переговори. У свою чергу спеціальний комітет кредиторів відкинув звинувачення міністра у відмові допомогти країні у реструктуризації боргу.

На цьому тлі в уряді говорять про можливість введення мораторію на виплату зовнішніх боргів.

До списку новин