загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кращі місця для «дикого відпочинку» в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Кращі місця для «дикого відпочинку» в Україні

Експерти з туризму розповіли, де українці можуть шикарно відпочити «дикунами», не виїжджаючи з країни.

Відсутність грошей у більшості українських сімей змушує їх замислюватися над тим, де і як провести свою відпустку з мінімальними витратами, але в той же час відпочити на рік вперед. Здавна, самим дешевим відпочинком називали «дикий відпочинок», коли замість номерів класу «люкс» - намет, душовою з туалетом — зручності під відкритим небом, ресторану або шведського столу — польова кухня і так далі. Але багато людей погодяться в тому, що «дикий» відпочинок куди цікавіше, ніж банальний All inclusive в шикарному готелі і нудним заняттям.

Де в Україні можна чудово відпочити «дикуном»:

1. Кінбурнська коса під Миколаєвом. Відмінне місце для того, щоб відпочити на узбережжі моря всією родиною. Тут тиша і тільки крики чайок заповнюють енергію моря. Чисте прозоре море і м'який пісок — що може бути краще? На косі люди встановлюють намети, загоряють, ловлять рибу і готують справжню юшку. Витратитися доведеться на саму палатку, але її можна взяти в оренду, щоб хоч трохи заощадити, а якщо ви плануєте часто їздити на відпочинок «дикуном», то можна і купити. Весь інший інвентар потрібно брати з собою, щоб готувати їсти. До речі, в наметовому містечку на косі є всі зручності, так що якщо ви не можете жити без туалету та душу з прісною водою, то це місце саме для вас.

2. Берег Київського моря так і манить жителів столиці та інших міст України. Тут є справжнє наметове місто, з окремою стоянкою для машин. Ви можете жити в наметі і насолоджуватися «диким» відпочинком або ж зняти в оренду будиночок, в якому є всі зручності. По морю можна розгулювати на катамарані або човні, взятої в оренду, ловити рибу, на березі є спеціальний майданчик для любителів рухливих ігор з м'ячем, наприклад, волейболістів.

3. Актовський каньйон, розташований у Буському парку під Миколаєвом. Це красиве місце, де прозора вода стікає по схилах скель і перетікає з одного водоспаду в інший, впадаючи в каньйон. Свіже повітря, ліс дозволять вам відпочити і набратися сил на цілий рік вперед, вам не захочеться звідси їхати.

4. Узбережжя річки Південний Буг в селі Мигія Миколаївської області. Відмінне місце для «дикого» відпочинку. Тут ви вперше побачите, який блакитний і красивою буває вода в озері. Багато туристів порівнюють це місце з казкою, де панує магія. Ви можете насолодитися нереально красивими світанками і заходами, поїсти власноруч приготовленою юшкою, рибу для якої зловите самі.

5. Бакотська затока в Хмельницькій області. Це місце часто називають святим, бо як тут залишилася одна з найдавніших споруд — Свято-Михайлівський собор. Тому сюди частіше приїжджають ті люди, які хочуть не просто відпочити, а досягти душевної рівноваги, розслаблення і позбавлення від насущних проблем. Поруч із затокою є наметове містечко, де живуть або приїжджають на відпочинок туристи не тільки з України, але і з інших країн.

До списку новин