загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як підняти настрій?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як підняти настрій?

ЗРОБІТЬ СВІТ І СЕБЕ ЩАСЛИВІШИМ

//narodua.com/

 

Іноді настрій - на нулі. Врешті, ми - не залізні, і зовнішні, та й внутрішні, подразники впливають на нас. Як же підняти настрій? Що робити, щоб знову знайти рівновагу, спокій і відчуття щастя? Так, чи інакше, щастя - це, окрім всього, вміння позбавитися від негативу й відновити рівновагу. Публікуємо статтю для саморозвитку про те, як можна підняти настрій.

 

Не знаєте, як підняти настрій, коли він на нулі? Усе геніальне - просте!

Позитив і життєва енергія приходять з рухом

Як тільки відчуєте відсутність настрою, позитиву, втрату сил або інші обтяжливі відчуття - не замислюючись йдіть на пробіжку або почніть присідати!

Де є рух - там є життя!

Фізичні навантаження - життєво важливі. І такі прості речі, на жаль, дуже часто випадають з уваги, а дарма.

Важкого стану душі можна легко позбутися банальним і бездумним фізичним навантаженням!

Наше тіло - найпотужніший інструмент і трансформатор енергії, це дуже явно демонструють діти: величезний потік енергії та інформації, що проходить через них на стадії зростання, вони виражають у рухливих іграх.

Таким чином, несвідомо діти запобігають застою енергії і розвиваються далі.

Фізичні навантаження очищують енергію

Фізичні навантаження немов «промивають», «прокачують» все наше тіло зсередини, усуваючи не тільки фізичну слабкість, але і різні психо-емоційні проблеми.

Скільки разів я переконувалася і на власному досвіді і на досвіді інших людей, коли в стані зневіри, апатії, нудьги варто тільки навантажити тіло, як всі неприємні стани зникають, а замість них з'являється позитив, радість, ясність, життєва енергія. Приходять потрібні рішення, розум і тіло стають оновленими .

Усе тому, що:

По-перше, запускається посилена робота і перезавантаження всіх систем організму.

По-друге, природним чином виділяється ендорфін, а він, самі знаєте, є гормоном щастя.

Саме собою відпаде питання про те, як підняти настрій - він піднімається на потрібну висоту.

По-третє, тіло перемелює, перетравлює той потік інформації, який щомиті потрапляє в поле нашої уваги і часто завантажує його, фізичні навантаження сприяють засвоєнню нової енергії.

По-четверте, коли ви бездумно навантажуєте своє дороге тіло, ваш розум в цей момент відпочиває й акумулюється більше енергії.

По-п'яте, ви очищуєтеся і звільняєтеся від фізичних та емоційних токсинів, що сприяє повноцінному оздоровленню і омолодженню.

Фізичні навантаження дозволяють зберегти гнучкість і ясність розуму, оскільки активна робота хребта, сприяє омолодженню і оновленню спинного мозку і всієї центральної нервової системи в цілому.

Ну а по-шосте, ви просто набиратися сил і бадьорості, і чим старшою стає людина, тим, як не дивно, фізичну активність потрібно підвищувати, щоб весь організм був налаштований на життя, на роботу, а не на згасання.

Фізичні навантаження - чудовий помічник у цьому.

Сильні, мудрі, що світяться життям літні люди - це ті, хто займається спортом. Такі люди зберегли і гнучкість розуму, почуття гумору і життєрадісний настрій, такі люди завжди викликають захоплення і повагу.

Загалом, якісне спортивне навантаження - це панацея від багатьох проблем. Після хорошої зарядки ви помітите як ваш настрій піднявся.

Звичайно, мова йде про розумну активність, не варто рвати своє тіло, аби навантажити.

Давайте йому те навантаження, яке необхідне, враховуйте особливості стану свого здоров'я.

Слухайте себе, свій організм і навантажуйте його фізичною активністю до тої міри, яка вам посильна (важливо, щоб почав виступати піт, з ним відбувається очищення організму від шкідливих речовин) і трохи більше, щоб зберегти ефект тренування, але не варто мучити себе.

Поважайте і бережіть своє тіло, воно живе і мудре.

Якщо вам важко пробігти кілометр, так пробіжіть 200-300 метрів, головне, почніть і продовжуйте! Пробіжку я привожу як приклад, знайдіть для себе те, що вам підходить, те, що вам приносить задоволення, і почніть займатися цим.

Якщо не виходить займатися зранку, тренуйтеся ввечері, головне - займайтеся регулярно і до поту, особливо, якщо ваша діяльність малорухлива.

Будьте рухливі і гнучкі, а також дисципліновані, і простежте, які зміни будуть відбуватися.

А якщо після тривалої перерви раптом знову задумаєтеся про те, як підняти настрій, коли він на нулі - без сумнівів вирушайте на пробіжку!

Щоб ваші фізичні практики стали вам легкі і в задоволення, розповім пару маленьких секретів, якими користуюсь регулярно, особливо коли нападає лінь.

По-перше, нагадуйте собі для чого ви це робите, наприклад, для підняття настрою і рівня енергії.

Надихайте себе, яку користь вам це принесе - здоров'я, молодість, красу, гнучкість, силу, спокій, рівновагу, щастя і тд

А по-друге, коли займаєтеся силовим навантаженням, направляйте свою увагу НЕ на те, як вам важко і важко дихати, а на своє дихання.

Звертайте увагу на простір усередині себе, на те, як ваші легені повністю наповнюються і повністю спустошуються, на те, ніби ви дихаєте і животом теж - знизу вгору, ніби своїм диханням продуваєте все тіло.

І нехай ваше життя буде вам в радість! Бажаємо успіхів і щастя!

До списку новин