загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українські воїни є одними з кращих у світі – американський експерт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Українські воїни є одними з кращих у світі – американський експерт

Один із провідних військових фахівців США в темі АТО назвав знайомство з українськими бійцями "найбільшою честю свого життя". //tsn.ua

 

Військові АТО дістали дуже схвальні відгуки від американського експерта

Американські інструктори українського війська більше можуть навчитися від наших співвітчизників, аніж дати їм. Про це в інтерв'ю ТСН розповів американський військовий експерт Філіп Карбер.

Він розповів, що тренери "страшенно щасливі" тим, що їм випала нагода займатися з українцями.

"Ми і справді спершу хотіли показати і навчити їх тому, що знаємо самі. Але тут дивна річ: ми навчилися більшого у українців, ніж навчили їх. Вони досвідченіші, вони переживали такі обстріли, під які ми в житті не потрапляли. Вони постійно працюють під наглядом безпілотників, ми такого в житті не переживали. І проти них – вся найновіша російська зброя, це електронна війна, з якою в нас немає подібного досвіду", - переповів експерт слова своїх друзів, які працюють із бійцями ЗСУ на Яворівському полігоні під Львовом.

Карбер зізнався, що вражений тим, як воюють українці.

"Я дуже вражений тими "малюками" на фронті, тими дітьми. Вони живуть в надзвичайно складних умовах, під постійними артилерійськими і мінними обстрілами, вони просто повторюються по кілька разів на день, ніхто не може передбачити, чи виживе він завтра або навіть сьогодні вночі. І те, що я можу бути поруч із ними – це найбільша честь у моєму житті", - зізнався американець.

"Я зустрічав чимало українських командирів – там, на фронті, і от що я можу сказати: вони круті. Вони відрізняються від нас, не всі однакові, але я дуже вражений ними. Під час останньої своєї поїздки я був зі спецпризначенцями з Лану. Це були і морські піхотинці, і інші загони, і я можу сказати: вони – одні з найкращих в світі", - додав він.

До списку новин