загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пляцок «Карпатка» - неймовірно смачний і простий!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пляцок «Карпатка» - неймовірно смачний і простий!

Тісто:

250.мл.води,1/2п.маргарину, 1ст.муки,5 яєць,1ч.л.порошку до печива. Масло розтопити, влити кип’ячену воду і все довести до кипіння. Всипати муку і розрерати  до густої маси. Коли маса охолоне, додати по-одному яйця, розпушувач і збити міксером/під час випікання в тісті має бути повітря, яке “підніме” тісто. Форму змастити,посипати манкою і виложити половину тіста. Пекти при температурі 180-200градусів/в залежності від духовки/25-30хв. Під час випікання духовку не відкривати! Спекти 2 коржі.

Крем:

750.0мл.молока, 1ст.цукру, 4 яйця, 150гр.масла, 1п.ванільного цукру,сік і цедра лимону, 4ст.л.муки і 5ст.л.крохмалю з верхом. Закипятити 500 мл. молока з цукром і маслом. Окремо перемішати муку, крохмаль,ванілін,цедру з 250 мл. молока, додати яйця і збити віничком. Процідити через ситечко і влити в кипляче молоко. Довести на малому вогні до загустіння. Гарячий крем виложити на корж залишити по 2см. по краям і накрити другим коржем. Коли охолоне, положити в холодильник. Верх посипати пудрою.

ЦЕ справді легкий, не надто масляний(хто любить більш масляні креми, може заварну масу остудити і втерти більше масла, поступово додаючи заварну суміш). Пляцок гарно нарізається, смачний.

До списку новин