загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Майже 40 інтелектуалів закликали Порошенка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Майже 40 інтелектуалів закликали Порошенка

Громадські та політичні діячі підготували звернення до Президента України Петра Порошенка з проханням не вносити зміни до Конституції в умовах де-факто існуючого в країні воєнного стану. Особливо це стосується Положень про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей.//24tv.ua

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Facebook-сторінку руху.

Серед підписантів — Дмитро Павличко, Мирослав Попович, Ігор Юхновський, В'ячеслав Брюховецький, Левко Лук'яненко, Тарас Возняк — всього близько 40 видатних діячів сучасної України. У зверненні, зокрема, йдеться про неминучу легалізації таких утворень як "ДНР" та "ЛНР" у випадку, якщо, дотримуючись Мінських домовленостей, Президент введе в дію Перехідні положення на Донбасі. При цьому акцентується увага, що ніякої юридичної сили підписаний в Мінську документ не має.

"Поспішне прийняття змін до Основного Закону під тиском зовнішніх сил і без належного обговорення в українському суспільстві є нехтуванням волею українського народу, якому належить виключне право визначати і змінювати конституційний лад України", — йдеться у колективному листі. У даному контексті автори звернення заявляють, що не заперечують необхідності децентралізації повноважень і проведення адміністративно-територіальної реформи, але в умовах агресії з боку Росії вносити будь-які зміни до Конституції неприпустимо.

"Тому вимагаємо від Президента України та Верховної Ради оголосити мораторій на внесення будь-яких змін до Конституції України. Підставою для введення такого мораторію є вимога, передбачене у 2-й частині статті 157 Конституції України, в якій встановлено, що Конституція не може бути змінена в умовах воєнного часу або надзвичайного стану", — йдеться у зверненні до Порошенка

До списку новин