загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вправи для схуднення живота

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Стаття «Вправи для схуднення живота» розповідає про те, як за допомогою різних вправ зменшити об’єм талії, зробити живіт плоским і пружним. Вона орієнтована на широке коло читачів і буде корисна для тих, хто бореться із зайвими сантиметрами на животі.

https://youtu.be/CqnBke-iRHo

Область живота - одна з найбільш проблемних частин жіночого тіла. Намагатися позбутися зайвих сантиметрів на животі без фізичних вправ - марна трата часу. Регулярно виконуючи вправи для схуднення живота, не рідше 3-х разів на тиждень, можна поліпшити кровообіг в малому тазу, надати шкірі пружність і натренувати черевну мускулатуру. Дуже важливо під час тренувань не обмежуватися тільки хитанням преса, а приділяти пильну увагу кожній групі м'язів: спини, рук, грудей, сідниць. Тільки комплексний підхід допоможе швидко позбутися від живота, зробивши його  плоским, пружним і красивим.

Вправа 1 «Присідання» - це відома вправа, яку обов'язково варто включити в комплекс тренувань. Крім того, що присідання зменшують обсяги жирового прошарку, вони ефективні для низу живота - найважчої  зони.

Вправа 2 «Скручування» чудово тренує м'язи живота. Вправу рекомендується здійснювати, лежачи на підлозі, з щільно притиснутими до неї  попереком і зігнутими в колінах ногами. Руки необхідно завести за голову, а лікті розвести в різні боки. На вдиху голова і лопатки відриваються від підлоги, а підборіддя тягнеться вгору, немов намагаючись дістати стелю. Досягнувши максимально високої точки, потрібно затримати дихання і зберегти напругу в області талії. Видихнути і повернутися у вихідне положення, здійснити повтор вправи 8 разів.

Вправа 3 «Велосипед», за відгуками фахівців, добре тренує область внизу живота. Для цього потрібно, лежачи на підлозі, підняти витягнуті ноги вгору і здійснювати ногами обертові рухи, що нагадують їзду на велосипеді. Тривалість вправи становить 1 хвилину, повторювати її бажано тричі з невеликими перервами.

Вправа 4 «Підйом тулуба» - це вправа з фітнесу, яка добре прокачує м'язи черевного преса. Для цього потрібно, лежачи на підлозі, ноги зігнути в колінах, а руки помістити за голову, розвівши лікті в сторони. На вдиху потрібно відірвати таз від підлоги, намагаючись тримати його на одному рівні з колінами. На піку вправи дихання затримується, зберігається напруга, а на вдиху приймається вихідне положення. Вправу варто повторити не менш 5 разів.

Вправа 5 «Обертання обруча» - відмінний спосіб відкоригувати боки і живіт, а також поліпшити координацію рухів і підвищити тонус шкіри. Крутити обруч потрібно щодня, обертаючи стегнами спочатку в один, потім в інший бік. Вправу легко робити вдома, поєднуючи її з переглядом улюбленої передачі.

Вправа «Крендель» - вправа для схуднення живота. Для цього потрібно зайняти початкову позу: сісти на підлогу і схрестити ноги в колінах. Ліва нога повинна бути зверху над правою. Ліва рука заводиться за спину і ставиться на підлогу, а праву руку необхідно поставити на ліве коліно. У цій позиції потрібно здійснити дихальні вправи, затримати дихання і втягнути м'язи живота. Потім всю вагу тіла потрібно перенести на ліву руку, а права рука повинна тягнути коліно на себе і вгору. У цій позі потрібно домогтися почуття розтягування в області талії і стегна і затриматися, подумки рахуючи до 10. Потім слід видихнути і повторити вправу тричі.

Вправи для схуднення живота з бодіфлекса на черевний прес допоможе опрацювати як верхні, так і нижні відділи живота. Для цього потрібно зайняти початкову позу: лягти на спину, витягнувши ноги. Потім ноги згинаються в колінах, а ступні щільно притискаються до підлоги. Руки піднімаються над головою вгору, вони не повинні відриватися від підлоги. У цій позі виконуються дихальні вправи, втягується живіт, затримується дихання і вчиняється плавний перехід в основну зону. Для цього плечі і лопатки відриваються від підлоги, а груди тягнуться вгору. Дотягуючись до максимально можливої ​​точки, потрібно затриматися на 8 секунд, а потім плавно опуститися на підлогу - починаючи з нижньої частини спини і закінчуючи головою.

Виконувати вправу слід не менше трьох разів, при цьому:

- Щоб не пошкодити шию, голову потрібно тримати відкинутою назад, а підборіддя потрібно підняти.

- У процесі вправи не потрібно розгойдуватися.

Вправа «Ножиці» призначена для нижніх відділів живота. Початкова поза: лежачи на підлозі з витягнутими і зімкнутими ногами. Руки повинні лежати долонями вниз під сідницями, щоб підтримувати спину. Голова і поперек не повинні відриватися від підлоги. У цій позиції потрібно зробити дихальні вправи, втягнути живіт, зупинити дихання, а потім перейти в головну позу. Для цього ноги потрібно підняти над підлогою, приблизно на 10 см., і проробити широкі махи ногами так, щоб ноги перехрещувалися один з одним. Робити махи потрібно на 8 рахунків, потім видихнути і повторити вправу тричі.

Йога, за численними відгуками, пропонує відмінні вправи для схуднення живота. Ці легкі вправи ідеально підходять для людей будь-якого віку, тому освоювати їх ніколи не пізно.

Вправа 1: Стоячи прямо, ноги разом, руки опущені. Напружувати м'язи живота і стояти в такому положенні, вдихаючи і видихаючи повітря.

Вправа 2: Сидячи на підлозі, потрібно витягнути прямо руки і ноги. Повільно підняти ноги на 45 градусів від підлоги і в такому положенні завмерти на кілька секунд, зберігаючи рівновагу тіла. У цей момент має бути відчуття напруги м'язів живота.

Вправа 3: Зробити правою ногою вперед великий крок і зігнути її в коліні. Ступня ноги повинна стояти на підлозі, а її носок повинен дивитися вперед. Ступня лівої ноги також повинна стояти на підлозі, але її носок має бути повернутий вліво на 90 градусів. У цій позиції потрібно підняти руки вгору і скласти їх човником, втягнути в себе живіт і залишитися в цій позі на кілька секунд. Потім повторити ці ж рухи з іншою ногою.

Регулярно виконуючи ці кращі вправи з йоги, дуже скоро можна помітити зменшення розміру талії і живота.

До списку новин