загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому чоловіки дарують жінкам квіти?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Чому чоловіки дарують жінкам квіти?

Ну невже може бути щось прекрасніше ніжних троянд такого чудового дня? Це відлуння весни у вазі підніме настрій у будь-яку погоду.

Як же все-таки небагато потрібно жінці для того, щоб відчути себе щасливою. Не дарма ми оточуємо себе красивими речами, намагаємось гарно виглядати та гарно одягатись. Як писав А. П. Чехов: "В людині все має бути прекрасне: і обличчя, і одяг, і душа, і думки." І тому навіть оберемок ромашок здатний зробити жінку щасливою

Сьогодні квіти – це не тільки інструмент уваги, ай символ свята, але, все ж таки, саме у вигляді подарунка їх можна отримати найчастіше.

Ми поставили питання: "Чому чоловіки дарують квіти жінкам?", - і ось які відповіді отримали:

·                     тому що жінки божеволіють від квітів;

·                     тому що це вияв любові;

·                     це один з варіантів романтичних подарунків під час "шоколадно-цукеркового періоду";

·                     багато жінок більше полюблять романтичні подарунки, аніж дорогі, букет квітів зворушує їхні почуття;

·                     це показує, що я турбуюсь про неї;

·                     деколи квіти означають "пробач";

·                     це показує, що я надійний в дії;

·                     якщо чоловік дарує жінці квіти, значить він відчуває свою провину за щось;

·                     тому що вона стає щасливою, коли їх отримує, а я хочу, щоб вона була щасливою.

Остання відповідь таки пояснює, що квіти – інструмент щастя, як не крути. Однак купити квіти – це ще не все, головне: вибрати "правильні". Справа не у волошках чи гортензіях, не в 101 троянді, про які начебто мріє кожна жінка, а в тому, що тільки останніми роками ми відгороджуємось від стереотипів упаковки квітів у стилі 80-их. Оці поліетиленові "кульочки", дивні блискітки чи червоні стрічки заполонили серця "флористів", що продають квіти на ринках, і важкувато їх переконати. Що може бути прекрасніше за оберемок свіжих тюльпанів, загорнутих у крафтовий папір? Менше дешевих декорацій, панове. Щиро тішуся, що, як оті підсніжники на снігу, в нас починають з'являтись оригінальні квіткові крамнички чи майстерні, які не бояться працювати з незвичайним матеріалом і не відмовляють: "то таке тільки в інтернеті буває, ми таке не робимо". Не чекайте якогось свята чи причини, даруйте квіти одне одному частіше і будьте щасливими!

До списку новин