загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найвродливіша українка діаспори вирішила повернутися в Україну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Найвродливіша українка діаспори вирішила повернутися в Україну

Соломія Крунь, яка у 2013 році отримала корону найвродливішої на конкурсі Міс Українська Діаспора, вирішила повернулася в Україну. Про це вона розповіла журналуUkrainian Chicago, останній номер якого вийшов напередодні Дня Незалежності, передає VIDIA.

«Головним призом для переможниці був квиток в Україну. Коли оголосили приз, зал просто загомонів у оваціях, але ніхто тоді не здогадувався, що новообрана Міс Українська Діаспора – 2013 скористається квитком лише в одну сторону», — йдеться у матеріалі.

У Сполучених Штатах українська красуня прожила два роки — поки навчалася в коледжі.

«Америка навчила мене самостійності. У коледжі я отримала багатий досвід спілкування з людьми різних національностей, культур, та релігій. А за весь той рік, коли я носила титул “Міс Українська Діаспора”, я познайомилася з багатьма цікавими людьми, займалася благодійністю, спілкувалася з політичними діячами, знімалася у соціальних відео роликах із закликом підтримати Збройні сили України, разом з іншими учасницями відправляли в Україну посилки з медичною допомогою».

Соломія розповідає, що рішення повернутися в Україну у такий складний час було свідомим. Рідні зрозуміли, друзі дивувалися, бо ж вважається, що Америка – це країна можливостей, а в Україні немає майбутнього. Та й в самої Соломії були двоякі почуття.

«З однієї сторони, я була щаслива поверненню, бо побачила батьків та сестру. Коли ми їхали від аеропорту додому, а це якраз була золота українська осінь, я просто не могла стримати сліз. Я за цим дуже сумувала. Але в той же час відчувалося, що загальний настрій був досить важкий, так ніби чорна хмара висить над людьми. В кожному куточку України, де я бувала, всюди звучало слово “війна”», — розповіла дівчина.

З часу повернення на Батьківщину минув уже рік. Увесь той час Соломія відповідає різним людям на одне й те саме питання: чи не шкодує вона, що повернулася в Україну?

«В Америці я бачила скошені газони, рівненьку дорогу, чудесний сервіс і не розумію, чому в Україні такі талановиті і працьовиті люди не можуть жити так само. Мені справді не вистарчає комфорту, привітності від людей, гарного сервісу, бракує тих американських посмішок. Але в українців є унікальний дух, до якого мене тягнуло. Я можу пожертвувати американським комфортом, щоб залишатися на рідній землі зі своєю сім’єю», —відповідає Соломія.

Марічка Паплаускайте

До списку новин