загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Волині підняли з дна старовинний скарб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ІСТОРІЯ

Древній човен, якому щонайменше півтисячі років, витягнули з ріки Стир поблизу села Старосілля Маневицького району на Волині. volyn.tabloyid

Про це повідомляє користувачка мережі Facebook Mila Grachuk.

Знахідку підняли з 5-метрової глибини. За свідченнями очевидців, човен вирізьблений із суцільного дуба.

 

  

Доповнив інформацію про знахідку керівник дочірнього підприємство «Волинські старожитності» Олексій Златогорський. «В селі Старосілля Маневицького р-ну біля Колок в Стирю знайшли козацький човен!» – йдеться у пості в соціальній мережі Facebook.

 

Ще більше світла пролила на історію з човном волинська журналістка Світлана Думська, якій випала нагода побачити знахідку на власні очі.

«У Стиру знайшли 300 чи й 500-літнього човна-довбанку! Можливо, козацький, можливо, ще древніших часів. А дуб, із котрого його видовбали, узагалі може бути 1000-літнім! – емоційно передає журналістка на сайті «Волинської газети». – Човен цілісінький. Завдовжки – 13 чи й трохи більше метрів».

фото Світлани Думської
 

До списку новин