загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставка творів художника Владислава Шерешевського «Вай фай»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Виставка творів художника Владислава Шерешевського «Вай фай»

8 вересня 2015 року о 19:00 Київська міська державна адміністрація, Департамент культури КМДА Музей історії міста Києва презентують виставку творів художника Владислава Шерешевського «Вай фай». Виставка працюватиме до 30 вересня 2015 року.

Владислав Шерешевський — один із найвідоміших та найпрацьовитіших київських художників, митець «великої октави», якому підвладні великі можливості та розмаїття мистецтва живопису — портрет, пейзаж, натюрморт, побутовий жанр…

У проекті «Вай фай» митець показує, як він працює з постійно включеною тарілкою-антеною, що «ловить світ»…

Художник дивним чином поєднує пафос з іронією.

До того ж живописець зумів виробити власний упізнаваний стиль, навіть більше — створити на своїх полотнах особливий світ, заселений зворушливими, пустотливими, церемонними і веселими персонажами.

Із наївним гумором В. Шерешевський з — дійснює вторгнення в священні зони мистецтва минулого, дотепно інтерпретує їх, перетворюючи в щось інше — вже більш пізнаване та зрозуміле. А широко відомі, але недоступні для пересічної свідомості класичні положення літератури і живопису , які з надзвичайною ерудицією цитує автор, знаходять тут уже інше життя….

Митець звертається також і до народних зразків — адже такий живопис завжди має здатність притлумити серйозну епічну напругу картини «музейного» рівня до рівня раптової дотепної, смішної імпровізації.

Смілива енергія і невичерпна уява, сила бачення і втілення перетворює ці сюжети з минулого в щось надзвичайно актуальне, в чому можна переконатися, відвідавшивиставку «Вай фай» в Музеї історії міста Києва.

До списку новин