загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«ДНР» готується друкувати власні гроші (ВІДЕО)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
«ДНР» готується друкувати власні гроші (ВІДЕО)

Російська Федерація щомісяця перераховує терористам так званої «ДНР» 37 млн доларів під виглядом грошей на виплату пенсій.

Про це на умовах анонімності повідомили два джерела в керівництві «республіки», передає американське видання Bloomberg.

https://www.youtube.com/watch?v=9nkDD5Y4S1Q

Як пише видання, раніше експорт вугілля і металу був чи не головним джерелом доходів. Однак після спалаху насильства регіон в основному залежить від російської фінансової допомоги та податків, які так званий «уряд» намагається зібрати з місцевих підприємців, вимагаючи при цьому від них відкриття рахунку в «центральному банку».

У той же час, як повідомила «глава центрального республіканського банку» Ірина Нікітіна, спад в економіці Росії поки не позначився на «ДНР».

Також Bloomberg з посиланням на «видного місцевого політика» в «ДНР» повідомляє, що бойовики оголосили про намір в грудні почати друкувати власні гроші.

Також готові до випуску близько 300 000 карток.

«Ми оптимісти. Ми впевнені, що наші карти будуть незабаром використані навіть за кордоном», —наводить видання слова Нікітіної.

До списку новин