загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чудодійна мазь від 100 хвороб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Чудодійна мазь від 100 хвороб

Це дійсно цілюща мазь!

Вона складається всього з трьох компонентів, але сила дії її велика! Рівно на стільки, щоб дати людині сил повернутися з того світу.

Люди втратили всяку надію на лікування, втратили останню краплю сили волі – почали застосовувати мазь і відновлювали свої втрачені сили. А що медицина? Медицина… після недовгих роздумів і спроб вилікувати хворого – зазвичай виписувала путівку туди, звідки більше не повертаються! Тепер трохи про мазь. Хто її придумав? Точно ніхто не знає! І напевно це зробила не Валентина Сеймонова. Цей рецепт я зустрічала в старих народних рецептах здоров’я. Але, очевидно рецепт мазі викликав недовіру (склад такий простий!) або мало хто з хворих скористався ним… Не знаю! Знаю тільки одне, що Валентина – одна з небагатьох, що випробували на собі дію мазі, розповіла про цей дивовижний засіб тисячам і тисячам людей, що шукають зцілення від страшних хвороб. Низький їй уклін!

Рецепт мазі :

рослинна олія, шматочок воску, жовток.

Приготування:

В емальовану миску налити склянку рослинної олії, кинути туди шматочок воску розміром з сірникову коробочку і поставити на невеликий вогонь, щоб віск розтанув. Із заздалегідь звареного круто яйця вийняти жовток, узяти від нього половинку, роздавити виделкою на тарілочці і пальцями поступово кидати в миску з розтопленим киплячим воском. (У мисці на вогні олія кипітиме, і ви чутимете простріли. Ось у цей момент і кидайте жовток поступово! )

З першими крихтами яйця вміст почне пінитися.

Якщо віск жовтого кольору (найкращий для мазі), увесь вміст миски може в одну секунду виявитися “за бортом”. Підхоплюйте миску ганчіркою, прибирайте з вогню на деякий час, нехай “заспокоїться”, продовжуйте помішувати. І так разів три. Все – мазь готова! Залишається лише процідити її через капронову тюль, складену удвічі.

Віск вередливий, і марля тут не підходить, а тюль навіть при багаторазовому застосуванні залишається як нова. У скляній тарі готова мазь зберігається в холодильнику до десяти місяців.

Невелике доповнення з досвіду: мазь потрібно розливати у баночки невеликого об’єму, але з широкою шийкою, і якщо користуватися щодня, то робочий посуд можна в холодильник не ставити, – мазь зберігається і при кімнатній температурі. Інші банки помістити в холодильник. До питання подрібнення жовтка – вручну не виходить бажаного результату, але якщо прокрутити його через блендер, в якому вже є частина просмаженої олії (7-10 ст. ложок), то результат буде відмінний – увесь жовток розчиняється і входить до складу мазі, чого не спостерігається при подрібненні вручну. Для більшої ефективності, при тій же кількості воску і олії (можна кукурудзяної), я використовую 2 жовтки. Мазь дуже ефективна. Перед накладанням мазь розігрівають на водяній лазні до температури 40 градусів.

Вона виліковує:

1. Гайморит. Розтоплену в столовій ложці мазь закапують в ніс при найстрашнішому гаймориті. Досить закапати маззю ніс разів два з інтервалом між закапуваннями в одну годину, і можна позбавитися навіть від місячного гаймориту.

Мазь пробиває гайморові пазухи і тягне на себе гній з величезною силою!

2. Гнійний отит. Скрутити джгутик з ватки і вставити у вухо. У міру потреби міняти джгутик, одночасно змащувати маззю за вухом. Мазь тягне на себе гній з величезною силою.

3. Нариви в горлі, абсцеси в горлі, гнійна ангіна. Змащувати маззю горло, прикладати компрес на шию. Якщо виконати усе це з вечора, кожну годину повторюючи процедуру, то до ранку нарив прорве.

4. Бронхи, біль в шлунку, в кишківнику, фурункули на тілі, ячмені на повіках. Три рази в день до їди приймаємо по половинці чайної ложки мазі.

5. Жіночі захворювання: фіброміома до 10 тижнів, кіста яєчника, запалення, мастопатія, мастит. У піхву вставляти тампони з маззю, міняти вранці і ввечері. Через тиждень від кісти тільки спогади залишаться, а з фібромою – довше. На груди прикладати серветку, просочену маззю, згори папір для компресів або целофан. По можливості міняти через кожні дві години.

6. Опіки, чиряки, рани, набряки, зубний біль, суглобовий біль колін лікуються маззю. Нанесіть її на ніч на хворе місце, замотуючи його, чистим пальцем обмазуйте хворий зуб і змащуйте нею ясна, і ви побачите, як болячки почнуть відступати. Результат обов’язково буде відмінний.

7. Трофічні виразки, гангрена : також прикладати серветки з маззю і також міняти через 2 години. З ран рясно йтиме гній, ви самі переконаєтеся, як швидко просувається ваше рятівне лікування, незважаючи на всякого роду бездіяльні дорогі препарати.

8. Все що треба змащувати, робиться на ніч, прикладати компреси до хворих колін, замотувати – і болячки почнуть відступати від вас завдяки простій і легкій в приготуванні чарівниці – мазі.

9. Цією маззю можна зміцнити нігті, втираючи мазь на ніч в нігті.

10. Мазь прекрасно справляється з дерматитом, сухістю шкіри, тріщинами на губах, рятує п’яти, що загрубіли.

Примітка: Віск треба брати бджолиний, натуральний, не підсотники, не свічки з церкви. Віск можна купити у пасічників або на ринку. І про олію. Якщо узяти нерафіновану олію, мазь гірчитиме, для зовнішнього застосування годиться, а ось проковтнути не кожен зможе. Тому для зовнішнього застосування можна узяти будь-яку олію, а для внутрішнього краще рафіновану. Деякі читачі запитують про пісну олію.

Пісна – це і соняшникова. Ще краще оливкова. Можна настоювати олії на різних травах, а потім використовувати в якості добавки до основної олії.

АВТОР:ТЕТЯНА

 

До списку новин