загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 способів побороти лінь

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
5 способів побороти лінь

Незважаючи на всі проблеми, які людство намагаєтсья побороти, у нас є такий один ворог, котрий постійно нам заважає і якого не так легко викорінити - лінь. У цій статті я вам розкажу про 5 ефективних способів (які я сам практикую) як звільнити себе від цього негативного відчуття.  

1.    Перший спосіб – один зі старих, але й один з найефективніших, що озвучується фразою "Просто робіть" (Just do it). Недарма одна із найбільших американських компаній (Nike) обрала собі цю фразу як гасло. Цей метод полягає у тому, що коли ви збираєтесь виконати якусь роботу, вам може здатись, що у вас надто мало енергії, що це вже кінець, але це не так! Не звертайте на це уваги, просто робіть, і коли ви реально відчуєте, що втягнулись у роботу, то гарантовано отримаєте заряд енергії від вашої діяльності. 

2.    Цей метод я називаю методом "роздрібненості". Напевно, всі ми чули від батьків чи дідусів з бабусями про таку народну мудрість, як сила єдності. Ця притча полягає у тому, що в'язку соломи зламати важче, ніж одну соломинку. У нашому випадку те ж саме. Розділіть вашу роботу на послідовні маленькі кроки. Я завжди уявляю, наче роздрібнюю великий камінь на багато маленьких шматочків, і завдання вже перестає виглядати таким неможливим. Адже, погодьтесь, легше підняти по черзі маленькі шматочки, ніж один великий.

3.    Змінюйте один вид діяльності на інший. Тут все просто, набридло працювати? Приберіть робоче місце чи займіться якоюсь іншою справою. У вас після цього з'явиться бажання перейти до наступного завдання.

4.    Мінімізуйте свій вільний час: досить сидіти у ВК годинами чи дивитись телевізор. Спробуйте сісти на шпагат, записатись на уроки малювання чи зробити щось з орігамі. Чим більше ви будете зайнятими, тим більш неприродною стане для вас бездіяльність. Пам'ятайте, щоголовне використовувати свій вільний час активно і з користю.

 

5.    Мій улюблений метод. Якщо ви не хочете нічого робити, то не робіть! Станьте посеред кімнати чи сядьте, але в жодному разі не лягайте. Не дивіться телевізор, не слухайте музику, просто стійте. Не пройде й 15 хвилин, як вам захочеться щось зробити. Проте, не забувайте й про відпочинок, адже про який ентузіазм можна говорити, якщо ви не виспались? Особливо звертайте увагу наповноцінний сон, це річ, яку не варто недооцінювати.

До списку новин