загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Банани у паризькому кремі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Банани у паризькому кремі

Школад і банани - чудове поєдання. Цей рецепт нікого не залишить байдужим - лише подівіться на фото і вам одразу ж захочеться його скуштувати. Інгредієнти: 400 мл вершків (30%)300 г шоколаду (60%)100 г масла100 г цукрової пудри20г желатину 10-15 штук печива на ваш смак3 цілих банана.

Гурмани додають для пікантності перець чилі (на кінчику ножа).

Десерт краще викладати у прямокутну хлібну форму. Спосіб приготування: На повільному вогні нагріти вершки і поступово додати в них шоколад, поламаний на шматочки, цукрову пудру і масло. Поварити до загустіння. За бажанням додати дрібку чилі.

Залишити на ніч у холодильнику.

На наступний день збити масу (кімнатної температури) до піни. Желатин приготувати згідно інструкції на упаковці, замінивши воду молоком, ввести в піну.

Форму викласти плівкою, щоб звисали краєчка. Приблизно 1 / 4 піни вилити в форум і добре постукати формою по столу, щоб в піні не залишалися бульбашки.

Викласти печиво, трошки налити піни, наступним шаром розкласти розрізані навпіл банани, знову трошки налити піни. Повторити печиво і банани, вилити піну, що залишилася.  Можна класти цілі банани, тоді буде два шари.

Накрити поверхню плівкою, щоб не потемніла, залишити на ніч у холодильнику. Смачного!

До списку новин