загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Історія справжнього кохання

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Історія справжнього кохання

Неймовірна історія кохання сталася в Китаї і зворушила весь світ! Це історія про чоловіка та жінку, які втекли від світу, побудували свій «рай у курені» і прожили в любові та мирі півстоліття.

Більше 50 років тому 19-річний Лю Цзянь Го закохався в 29-річну вдову на ім'я Сюй Чао Цинь.

Історія кохання цієї пари гідна пера Уільяма Шекспіра. Друзі, родичі, знайомі - усі навколо засуджували їхні  стосунки через різницю у віці, і через той факт, що у вдова Сюй вже мала дітей. У той час це вважалося недопустимим і аморальним -  кохати та одружуватися з жінкою, що набагато старша від чоловіка, тим паче, яка має дітей.. Щоб уникнути пліток і презирства односельчан, пара вирішила втекти. Вони оселилися в печері, в південній частині муніципалітету Цин Чонг.

 

Спочатку, життя було дуже важким, оскільки у закоханих, крім їхнього кохання нічого не було: ні електрики, ні продуктів харчування, взагалі ніяких благ...Харчувалися вони травою та корінням, яке знаходили в горах.  Чоловік власноруч зробив гасову лампу, що освітлювала їм житло.

Сюй відчувала провину за таке важке життя та часто питала Лю: «Ти шкодуєш?»

Лю завжди відповідав: «Все налагодиться - адже ми кохаємо один одного, здорові та працьовиті».

На другому році життя в горах, чоловік розпочав ручну вирубку сходів для того, щоб його дружина могла легко спускатися з гори. Він продовжував цю справу більше 50 років.

 

У 2001 році, група шукачів пригод з подивом виявила літню пару і 6000 східців, вирубаних вручну.

Один із семи дітей закоханої пари Лю Мін Шен сказав: «Мої батьки дуже сильно любили один одного. Вони жили в самоті більше 50 років, і не було такого дня, щоб вони не були разом. Мій батько вирубав у скелі більше 6000 східців для мами,щоб їй було зручно, хоча вона дуже рідко спускається з гори».

72-річний китаєць завершив вирубку в скелі понад 6000 східців для своєї 82-річної дружини і помер у печері, яка стала рідною домівкою для цієї пари протягом останніх 50 років.

Пара прожила в любові і в мирі більше 50 років, поки не помер Лю, якому було на той час 72 роки.

Місцева влада вирішила зберегти сходи любові і місце, де жила пара, щоб ця історія кохання жила вічно…

До списку новин