загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

80-річний американець спорудив поїзд для бездомних собак

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
80-річний американець спорудив поїзд для бездомних собак

Американський пенсіонер Юджин Бостік з Техасу катає бродячих собак на іграшковому міні-потягу, аби розважити покинутих тварин.

Останні 30 років пенсіонер разом з братом дбав про бездомних собак, які приходили до їх стайні. Чоловіки годували їх і надавали по можливості медичну допомогу. Але цього їм здалося недостатньо, і вони вирішили придумати цікаву розвагу для тварин.

Ідея прийшла в голову Юджину, коли він побачив трактор, який віз декілька візків. Американець побудував іграшковий потяг, в якому міні-трактор тягне за собою вагончики для собак.

«Тепер, як тільки я заводжу мотор, собаки відчувають радісне хвилювання і самі встрибують у візки», - розповів літній американець.

Houston Sun Times пише, що Бостік катає дев'ять псів по 2-3 рази на тиждень навколо міста або в лісі з обов'язковою зупинкою біля річки. Тривають такі прогулянки до півтори години.

«Мені вже 80 років. Я вважаю, що це не може тривати дуже довго. Але я буду це робити стільки, скільки зможу», - зазначив пенсіонер.

https://www.youtube.com/watch?v=eepfRldptT8

До списку новин