загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тарт з маковою начинкою і сметанним суфле

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Тарт з маковою начинкою і сметанним суфле

Багатьом подобається випічка з маком. Сьогодні пропонуємо вашій увазі рецепт чудового макового тарту.

Тарт з маковою начинкою і сметанним суфле - ніжний, ароматний, красивий і дуже смачний.

Інгредієнти:

Борошно - 250 гВершкове масло - 100 гЦукор - 1 склянка і 3-4 ст. л.Яйце - 3 шт.Мак - 7 ст. л.Манна крупа - 3 ст. л.Молоко - 200 млСметана (жирністю не менше 20%) - 400 млВанільний цукор - 1 пакетик.

Приготування:

1. Спочатку потрібно зайнятися пісочним тістом. Для його приготування холодне вершкове масло натерти на крупну тертку. Додати половину склянки цукру, борошно і 1 яйце.

2. Швидко замісити однорідне тісто, яке легко відлипає від рук. Покласти тісто спочатку в пакет, а потім відправити в холодильник.

3. Для приготування начинки, мак подрібнити за допомогою блендера або ступки. Молоко нагріти до кипіння, всипати 3-4 столові ложки цукру, додати мак і манну крупу. Варити, збиваючи вінчиком, на невеликому вогні до отримання густої однорідної маси.

4. Остудити начинку до кімнатної температури.

5. Тісто вийняти з холодильника, викласти у форму (наприклад, силіконова форма діаметром 24 см) і пальцями рівномірно розподілити у вигляді пласта з невеликими бортиками (десь 3 см.). Наколоти тісто виделкою і повернути в холодильник.

6. Для приготування суфле, яйця збити міксером до отримання піни. Додати половину склянки цукру, сметану і ванільний цукор. Збити гарненько.

7. Знову вийняти тісто з холодильника і викласти на нього макову начинку.

8. Залити сметанною заливкою і трохи присипати зверху маком.

9. Випікати близько 45-60 хвилин при 180 градусах. Якщо потрібно, прикрити верх папером. Остудіть тарт, не виймаючи його з форми.

СМАЧНОГО!

До списку новин