загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Показ кіно з живим музичним супроводом в Музеї історії Києва

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Показ кіно з живим музичним супроводом в Музеї історії Києва

Музей історії міста Києва та Dead Bird Cinema презентують короткометражні комедії з живим музичним супроводом.

7 жовтня о 19:00 у Музеї історії міста Києва відбудеться показ німого кіно у супроводі тапера.

Організує кінопоказ проект Dead Bird Cinema – пересувний кінотеатр, засновники якого прагнуть відродити інтерес і любов до німого кінематографу із живим музичним супроводом. У програмі будуть представлені короткометражні комедії французького актора та режисера Макса Ліндера та українського режисера Олександра Довженка.

Поєднанні гумором, легкістю та естетикою ці фільми допоможуть зануритися у зворушливий світ німого кіно. Новаторський музичний супровід забезпечить піаніст-імпровізатор, лауреат міжнародних конкурсів – Богдан Решетілов.

7 жовтня о 19:00Музей історії міста Києва (адреса: вул. Б. Хмельницького, 7, М. Театральна)Телефон для довідок: (044) 520 28 27, (063) 454 22 15 (Олена)

До списку новин