загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рецепт гарного настрою: 15 простих правил на кожен день

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Рецепт гарного настрою: 15 простих правил на кожен день

Психоаналітик Joyce Marter більше 20 років розбирає з клієнтами складні щоденні проблеми. Найчастіше їй задають питання про щастя: як зробити життя більш барвистою і звести до мінімуму кількість негативних емоцій? Спеціаліст проаналізувала поради, які найчастіше дає своїм клієнтам. Вийшло 15 пунктів. Ось вони.

Не зв'язуйте своє щастя з конкретнимкі подіями. Щодня ми стикаємося з масою нових проблем і чинників, які від нас не залежать: угода може зірватися, термінова справа буде відкладена. У найпростішій ситуації може несподівано виникнути заминка. Ні на що не покладайте занадто великі надії. Впливайте на те, на що можете вплинути, і відпустіть те, що від вас не залежить. Це звільнить від зайвих страждань і переживань.

Не судіть себе занадто суворо. І залиште осторонь его! Чим швидше ви від нього позбавитеся, тим менше буде стресу і занепокоєння, коли комусь заманеться через нього переступити.

Не приховуйте свої почуття. Діліться ними з оточуючими, щедро обдаровуйте людей посмішкою і своїм хорошим настроєм. Компліменти, допомога, поради — цьому завжди будуть раді.

 

Не бійтеся любити. І мова тут не тільки про другу половинку. Адже у вас є батьки і діти. Не забувайте про те, як ви сильно їх любите, і намагайтеся частіше їм про це нагадувати.

Грайте і будьте божевільними! Часом дитячий фан допомагає розслабитися і добре провести час. Побудьте трохи дітьми, граючи в приставку або гру на iPad. Якщо у вас є діти — не соромтеся залізти з ними в пісочницю і допомогти побудувати замок.

Не ховайтеся від світла. Чим більше світла в житті — тим краще.

Не соромтеся розслабитися. Багато хто дорікає себе за те, що люблять повалятися на дивані або прокинутися пізніше в неділю. Зловживати цим, звичайно ж, не варто. Але якщо диван дійсно м'який, чому б цим не скористатися?

Концентруйтеся на хорошому. Намагайтеся знайти позитив у кожній ситуації, в оточуючих вас людей і в подіях. Навіть у самій негативної ситуації є щось добре, як би не було складно в це повірити.

Оточіть себе комфортом. Квартира або будинок обов'язково повинні бути затишними — вам адже там бути кожен день. Непогано було б провести перестановку і на роботі. Навіть із звичайних речей можна створити правильну позитивну атмосферу.

Займіться собою. Причому, як фізично, так і психологічно. Один день можна відправитися на пробіжку, другий — зайнятися йогою, а потім трохи помедитувати. Важливий кожен аспект, а не тільки 10 000 кроків на день.

Обмежуйте себе. Але зі здоровим глуздом і без фанатизму. Здорове обмеження в грошах, часу та інших напрямках ніколи не буде зайвим. Це дозволить не розбалувати себе і бути щасливим, отримуючи достатньо, без необхідності завжди вимагати більше.

Оточуйте себе правильними людьми. Додати тут можна тільки одне: «З ким поведешся, того й наберешся». І це правда.

Культурний розвиток. Велосипед і медитація — це добре і правильно. Але часом виділити час потрібно і на хорошу книгу або статтю в мережі. Це не тільки дозволить збагатити знання, а й дасть можливість відпочити організму.

 

Висловлюйте себе. Співайте, танцюйте, грайте, малюйте — що завгодно. Самовираження пробуджує нові потоки енергії, про які раніше, блокуючи свої таланти і пориви, ви, можливо, і не підозрювали.

Будь чесним із самим собою. Це дуже важливо. Якщо зможеш встояти перед собою, перемогти інших буде набагато простіше.

До списку новин