загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нудлі по-українськи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Нудлі по-українськи

Пропонуємо приготувати на обід смачну, соковиту і ароматну страву - нудлі! Варіацій рецептів нудлів існує дуже багато — вони бувають з різними начинками, з м'ясом і овочами, грибами та сиром.

Інгредієнти:

500 г яловичини (можна брати будь-яке м'ясо або птицю), 1 кг картоплі, цибулина, морквина, сіль, перець.

Для нудлів: 0,5 склянки кефіру, 1/4 ч. л. соди, сіль, борошно (скільки візьме тісто), 3 зубки часнику, кріп, оливкова олія. Приготування:

Підсмажити на олії цибулю півкільцями та моркву кубиками або кружечками. Коли овочі трохи спасеруються, додати м'ясо, нарізане середніми за розміром шматочками. Посолити, поперчити. Підсмажити його до золотавого кольору, залити водою і тушкувати до готовності, не забуваючи підливати воду, якщо вона випаровуватиметься.

Приготувати нудлі: кефір налити в миску, додати соду і сіль, розмішати. Поступово насипати борошно і розмішувати ложкою (його має бути стільки, щоб у вас вийшла не туга м'яка маса). Стіл посипати борошном, викласти тісто, замісити й на відставити на декілька хвилин. Потім його розкачати у вигляді великого прямокутника, намастити оливковою олією та вичавленим часником (по всій поверхні). Притрусити зеленню кропу. Загорнути рулетиком і нарізати шматочками приблизно 1,5 см завширшки. Картоплю потрібно нарізати кубиками й підсмажити окремо (краще робити це у фритюрниці).

Додати смажену картоплю до м'яса (можна і сиру, але зі смаженою виходить смачніше). Влити воду, щоб вона майже повністю покривала картоплю. Викласти зверху нудлі, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 15-20 хвилин. Одразу піде такий аромат, що всі будуть приходити до вас на кухню і цікавитися, що ж ви таке готуєте!

Коли нудлі збільшаться у розмірі вдвічі, страву можна подавати.

До списку новин