загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як швидко позбавитися застуди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як швидко позбавитися застуди

Сьогодні в статті піде мова про те, як швидко позбутися від застуди, а також що допоможе "захиститися" від вірусів. Ось і настала осінь, період дощів, холоду, сильного вітру і простудних захворювань. З приходом перших холодів до нас відразу "приходять" вірусні та простудні захворювання. Це і закладеність носа, першіння та біль у горлі, підвищення температури тіла, біль і ломота в тілі, головний біль і так далі. Як з усім цим впоратися і що робити? Від застуди не застрахований ніхто. Звичайно хороший імунітет запорука того, що простудні захворювання не застануть вас зненацька, але не всі можуть похвалитися хорошим імунітетом. Коли "долає" застуда потрібно швидко від неї позбавлятися, адже нам не хочеться хворіти довго, а тим більше щоб застуда дала ускладнення на інші органи. Тут всі засоби хороші, а особливо народні, саме головне щоб були дієвими. Звичайно за день від застуди позбутися не вдасться, але найголовніше під час почати лікування і не запускати хворобу і тоді від застуди вдасться позбутися в найкоротші терміни.

Як швидко позбутися від застуди.

З перших днів застуди нам просто необхідний вітамін С, можна їсти цитрусові, яблука, журавлину. Пити чай з лимоном. У мене знайома рятується від застуди так: з перших днів застуди починає пити чай з лимоном. Вона на чашку додає 2 дольки лимона, насипає цукор, трохи придавлює лимон ложкою, щоб він пустив сік і наливає вже в чашку окріп. І ось така вона п'є чай протягом дня. За 2-3 дні застуда "відступає".

При застуді кращі духи це натуральні масла, які мають противірусну і антибактеріальним ефектом. Капнете по пару крапель масла на зап'ястя, а також додати в аромалампу. Можна використовувати масло лимона, сосни, кардамону. Я наприклад використовую масла в машині, в освіжувач повітря я наливаю ароматичні масла, і моя поїздка на роботу або просто катання на машині перетворюється в оздоровчий сеанс.

При застуді просто незамінний чай з кардамоном. Найголовніше починати лікувати застуду потрібно відразу при перших її ознаках. Гарячий чай з кардамоном усуває симптоми хвороби, виліковує запалене горло, захриплість голосу, фарингіт. Також потрібно полоскати горло настоєм кориці і кардамона, а також пити гарячий (але не палюче) чай усуває біль у горлі, сухість в горлі, пом'якшує горло. Заварюють чай так: 8 коробочок кардамону на 1.5 літра води. Кип'ятити 5 хвилин на повільному вогні, потім настояти 15 хвилин. Можна додати скибочку лимона, а також мед або молоко за смаком.

Від застуди допоможе позбутися рясне і гаряче питво. Це трав'яні чаї з ромашки і липи, чай з лимоном, молоко з медом і маслом какао, чай з калиною, чай з малиною. Причому липа, калина, малина дуже добре знижує температуру тіла, якщо у вас раптом до всього іншого ще і температура піднялася. При температурі рекомендується дуже багато пити. Чай з калини, чай з малини збиває температуру. Також варто лягти в ліжко, добре укутати. За ніч пропотеете, на ранок будете здорові. Але, парити ноги можна лише в тому випадку, якщо немає температури, це відноситься і до горчичникам. Адже підвищення температури говорить про те, що організм починає боротися з інфекцією. Ну і звичайно бажаний постільний режим, ну хоча б пару днів полежати, застуду не варто переносити "на ногах". І повертаючись до чаю з лимоном, я лимон з чаю обов'язково з'їдаю. Почув як то виступу професора, так він говорив про користь лимона обдатого окропом, а ніж в чаї він не обдат окропом.

Якщо застуда супроводжується нежиттю, то ніс бажано промивати морською водою. Також можна зварити 2 яйця, загорніть їх у хусточку і прикладати з двох сторін носа, поки вони не охолонуть. В дитинстві мама часто так робила і це завжди допомагало. Але якщо вас цікавить народні рецепти від нежитю у мене про це ціла стаття написана "Народні рецепти від нежитю", ознайомтеся з нею, думаю, ви для себе знайдете багато цікавого.

Хороший і дієвий засіб від застуди - є настій з соснових бруньок. Готувати його так: беремо 1 ложку бруньок сосни і заливаємо її в термосі 2 склянками окропу, залишаємо настоюватися на одну годину, потім проціджуємо і приймаємо по 1/4 склянки три рази в день. Цей настій допомагає позбутися від застуди та кашлю. За смаком ви можете в настій додати мед або цукор. Хорошим народним засобом від застуди є буряковий сік. При застуді його потрібно пити по півсклянки кілька разів на день. Так як сам по собі сік буряка дуже концентрований, то його можна розбавити 1:1 з соком моркви. Буряковим соком капають ніс при нежиті як дорослим, так і дітям. Сік буряка 1:1 розбавляють кип'яченою водою і капають по 2-3 краплі в кожен носовий хід. А при болях в горлі буряковим соком полощуть горло. На склянку соку буряка додають 1 ложку 9% оцту і кілька разів на день полощуть горло.

Корінь імбиру є прекрасним засобом боротьби з простудними і вірусними захворюваннями. У мене завжди вдома в холодильнику є імбирний корінь. І так у разі, якщо вже відчуваю, що починається застуда п'ю чай з імбиром. Це завжди дієво і завжди допомагає. Тим більше що одна з властивостей імбиру це противірусну. Я беру, ріжу три скибочки імбиру, заливаю його окропом, наполягаю і по смаку додаю мед. Імбирний чай надає хорошу дію при кашлі, застуді, грипі. Більш детальну інформацію про імбирних чаях і як їх приготувати ви можете прочитати тут.

При кашлі народний засіб це сік редьки з медом. Чорну редьку треба вимити, зрізати вгору, зробити поглиблення, додати в нього мед. Далі зазвичай редьку ставлять у склянку або чашку. Редька пустить сік і цей сік потрібно пити по ложці 3 рази в день.

При болю в горлі, потрібно полоскати горло. Я завжди заварюю собі шавлія і полощу горло. Ще я готую собі таке полоскання: на склянку кип'яченої води одну чайну ложку соди, одну чайну ложку солі і 3 краплі йоду розчиняю і полощу горло, ну звичайно полоскання має бути не гарячою, а теплою. Ще один дуже дієвий засіб, яке нам підказала одна знайома медсестра, за що ми їй дуже вдячні. Цим засобом можна вилікувати навіть ангіну. Беремо пів склянки теплої кип'яченої води, білок одного курячого яйця і розмішуємо його в половинці склянки води, звичайно, він не розмішається, але як у вас вийде, потім додаємо 1 чайну ложку соди і солі і розмішуємо і починаємо потихеньку в склянку додавати гарячу воду, але не окріп, щоб білок не згорнувся. І ось цим розчином, потрібно полоскати горло кожні кілька годин. У мене особисто за день проходило боліти горло, але потрібно полоскати і не лінуватися, краще зробити це, ніж полінуватися і потім бігати по лікарях і по аптекам.

Не забувайте провітрювати кімнату, в якій перебуваєте, це дуже важливо, провітрюйте її якомога частіше.

Як швидко позбутися від застуди ви знаєте, але от як "захистити" себе від вірусів?

10 способів зупинити вірус.

1. Перед виходом на вулицю поставте собі так сказати "щит" від інфекцій. Змастіть носа оксаліновою маззю, дитячим кремом, жирна основа цих кремів сприятиме прилипають вірусів, таким чином вони не проникнути далі у ваш організм. Наносити мазь тонким шаром на обидві внутрішні поверхні носа.

2. Якщо ви працюєте в колективі, то вам необхідно запастися імбиром. Відламайте невеликий шматочок імбиру, покладіть в рот і пожуйте його, поки не набридне.

3. Саме важливо, частіше мийте руки. Саме з допомогою рук, віруси потрапляють на слизові рота і носа. А якщо ви зайшли в приміщення з вулиці, так про процедуру миття рук взагалі не варто забувати ніколи.

4. Кожна година, хоча б хвилин на 5 провітрюйте приміщення. Адже з кожним чихом ваших колег концентрація вірусів зростає.

5 Можна брати з собою на роботу у флаконі слабосоленої розчин. Зрошує слизову носа 4-5 разів на день.

6. Пийте такий чай. Візьміть 9 шт. кардамону, 7 шт. гвоздики, 1/2 чайної ложки імбиру (натертого) і одну паличку кориці (приблизно розміром з вказівний палець) . Все це потрібно помістити в 1/2 літра окропу, прокип'ятити 5 хвилин, потім додати склянку молока і довести до кипіння. Це чай ви можете перелити в термос і взяти з собою на роботу. Можна пити його перед сном.

7. Не забувайте про загартовування. Почати можна з контрастного душу, а потім обливання холодною водою.

8. Їжте більше свіжих овочів і фруктів, що містять вітамін С. Вітамін С допомагає зміцнити нашу імунну систему, збільшує стійкість до інфекцій, при захворюванні простудними захворюваннями сприяє швидкому одужанню.

9. Не забувайте про такий продукт як часник. Фітонциди, які містить часник, "вбивають" віруси.

10. На роботі, перш ніж пити зі своєї чашки чаю або кави, бажано обдати чашку окропом. Окріп нейтралізує віруси, які в неї могли потрапити.

Можливо у вас є свої методи і засоби, які допомагають вам швидко позбутися від застуди. Будемо дуже раді, якщо ви поділитеся з ними цими методами.

Сподіваюся підготовлена інформація буде для вас корисною і ви легко і швидко позбутися від застуди.

 

До списку новин