загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Ноги вiдрiзати не дала"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
"Ноги вiдрiзати не дала"

Пасiчниця Людмила Герастовська перемогла трофiчну виразку i подiлилася рецептами, що змiцнюють чоловiчу силу

likar.expres.ua/

У поштi "Доброго лiкаря" дуже багато листiв про те, як можна за допомогою "мертвих бджiл" та iнших бджолопродуктiв вилiкувати ту чи iншу хворобу.

На цей раз про лiкувальнi властивостi меду й iнших бджолопродуктiв розповiдає пасiчниця Людмила Герастовська зi села Правда на Волинi.

 

- Нашi читачi весь час запитують, яку користь можуть дати мертвi бджоли - пiдмор?

- Не тiльки пiдмор, а й продукти бджiльництва та мед зокрема мають велику лiкувальну силу. Проте потрiбно вмiти їх правильно застосувати, а ще для лiкування слiд використовувати лише мед найвищої якостi. Не менше мають цiлющих властивостей й iншi продукти бджiльництва. Примiром, у хiтиновому покровi бджiл є гепарин, який знiмає запальнi процеси, нормалiзує артерiальний тиск i полiпшує стан судин. Тому бджолиний пiдмор дуже поширений у лiкуваннi багатьох хвороб.

- А якi рецепти порекомендуєте?

- Щоб нормалiзувати тиск, потрiбно вживати по 15 - 20 крапель настою пiсля їди протягом двох мiсяцiв. А ось для змiцнення iмунiтету варто пити кожного дня настiй в дозi, де одна крапля рiвна одному року життя. Цей засiб особливо корисний тим, хто пережив операцiї, має слабке здоров'я. Його слiд готувати так - столову ложку розтовченого в ступцi на порошок бджолиного пiдмору слiд залити 400 мiлiграмами горiлки i настояти протягом двох тижнiв.

Також поширеним є й лiкування вiдваром бджолиного пiдмору. Зокрема, його успiшно використовують у лiкуваннi аденоми простати. Для цього слiд столову ложку пiдмору залити пiвлiтра окропу i варити протягом двох годин на малесенькому вогнi. Тодi вiдставити з вогню i настоювати протягом двох годин. Процiдити i вживати по 100 грамiв двiчi на день упродовж мiсяця. Тодi зробити десятиденну перерву й повторити курс.

Чоловiче здоров'я покращить i бджолиний "хлiб", як ще називають пергу. Зокрема, для пiдвищення потенцiї представникам сильної статi слiд приймати пергу кожного дня - тодi полiпшується кровопостачання нижньої частини тiла i зростає кiлькiсть сперматозоїдiв.

- Чим може бути корисний мед?

- За допомогою меду можна вилiкувати гастрит зi зниженою секрецiєю шлункового соку. У такому разi потрiбно столову ложку натурального меду високої якостi розчинити у склянцi холодної води i випити безпосередньо перед їдою. Це сприятиме видiленню шлункового соку. Пити такий розчин меду потрiбно три-чотири рази на день. Полегшення, а згодом i цiлковите одужання настане швидко.

Також за допомогою ще одного продукту бджiльництва, а саме трутневого гемогенату, я вилiкувала свого батька вiд трофiчної виразки. Лiкарi пропонували йому ампутацiю кiнцiвок, тож я, побачивши, що ситуацiя критична i медики не можуть нам допомоги, взялася за справу сама. Взявши гемогенат i мед у спiввiдношеннi один до ста, я робила батьковi компреси. Поступово збiльшувала кiлькiсть гемогенату, i незабаром ми побачили, що виразка вiдступає. Згодом батько цiлком одужав, i лiкарi, якi до цього його лiкували, дивувалися i все розпитували, чим же вiн користувався.

Для покращення роботи серця варто вживати по столовiй ложцi сумiшi ягiд журавлини з натуральним медом, якi слiд готувати з рiвних частин меду i журавлини. Такi смачнi лiки п'ють три рази на день за пiвгодини до їди. А ось мед з борошном, взятi по столовiй ложцi, допомагають при фурункулах. Перемiшавши мед i борошно, до них потрiбно додати трiшечки теплої води i, ретельно розмiшавши до однорiдної маси, покласти її на фурункул та, зафiксувавши, залишити на нiч.

 

Олеся МАКСИМЕЦЬ

До списку новин