загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Аромати за знаками Зодіаку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Аромати за знаками Зодіаку

Кожному знаку в зодіакальній системі відповідає певний спектр ароматів. Парфуми, як аура – це дещо невидиме, що є нашим безтілесним продовженням і робить нас енергетично сильнішими.

Як вибрати «свої» парфуми ? Астрологія допоможе, адже кожному знаку в зодіакальній системі відповідає свій спектр ароматів. Почнемо з вогняних – Овна, Льва і Стрільця .

 

Аромати за знаками Зодіаку: Овен

Жінки, що народилися під цим знаком, наполегливі, звикли домінувати і не люблять затримуватися на других ролях. Найчастіше вони володіють дуже незалежним характером. Уважнішими і впевненими в собі їм допомагають відчути себе «гострі», терпкі запахи. Деревні аромати сприятливо впливають на самопочуття і надихають підкорювати нові вершини, а нотки гвоздики, вересу, мускату і бузку посилюють завзятість Овнів, допомагаючи подолати перешкоди на шляху до поставленої мети. Представницям цього знаку співзвучні запахи вересу, гірких трав і гострих спецій, аромати з амброю, ефірними маслами лимона і грейпфрута.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Eclat D Arpege від Lanvin з амброю, мускусом і бузком в центрі композиції; Gucci Guilty з нотами бузку, мандарина, герані, пачулі, амбри і червоного перцю; Green Tea від Elizabeth Arden c нотами цитрусових, жасмину, амбри, гвоздики, дубового моху; Nutmeg and Ginger від Jo Malone c нотами мускату, кедра, імбиру і сандалу.

Аромати за знаками Зодіаку: Лев

Привабливі та граційні Левиці не втратять нагоду справити враження на оточуючих. Аромат для них – ще одна можливість продемонструвати свою неперевершеність, досконалість і зверхність. Тому духи представниць цього вогняного знаку виділяються серед інших своєю композицією . Вони вселяють радість і впевненість, їх солодкуватий і вишуканий шлейф запам’ятовується надовго і навіть може призвести до нюховий «шоку». Жінкам- Левам особливо підходять аромати з нотами мімози, нарциса, розмарину, ладану, меліси, троянди і жасмину, а також насичені фруктово – пряні композиції.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Poeme від Lancome з ваніллю, геліотропом, жасмином, іланг -іланг, мімозою, трояндою, туберозою і фрезією в серці; Beautyful від Estee Lauder з нотами чорнобривців, гвоздики, герані, жасмину, іланг- ілангу, конвалії, магнолії, мімози, нарциса, неролі, фіалки; Incense Oud від Kilian з базовими нотами гальбанума, дубового моху, мускусу і пачулі; Rose Essentielle від Bvlgari c базовими нотами гуаякового дерева, жасмину і троянди.

Аромати за знаками Зодіаку: Стрілець

Жінки- Стрільці обирають духи, що включають багату гаму нюансів. У своєму образі вони не допускають випадкових деталей, і особливо це стосується вибору парфуму: вони використовують виключно перевірені аромати, які можуть свідчити про надійність і стійкість займаного положення . Основну їх «палітру» складають густі квіткові аромати, що знімають напругу. Також жінкам, народженим під цим вогненним знакам, гармонують класичні східні аромати до яких додаються фруктово – квіткові акценти і ноти благородної деревини.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Miyako від Annayake з жасмином, іланг -іланг, кедром, пачулі, трояндою і сандалом в серці і базовими нотами амбри, бензоїну, мирта і мускусу; Cuir Mauresque від Serge Lutens з корицею, кедром, мускусом, амброю, кмином і ладаном в серці, Amor Amor від Cacharel з нотами конвалії, троянди, жасмину, цитрусових, чорної смородини, солодких прянощів і східних спецій; Aromatics Elixir від Clinique з серцевими нотами жасмину, троянди, іланг- ілангу, туберози і гвоздики і базовим акордом сандала, мускусу, ветівера і пачулів.

Кожному знаку в зодіакальній системі відповідає певний спектр ароматів. Що за гороскопом ароматів ідеально підходить для Близнюків, Терезів і Водоліїв?

 

Аромати за знаками Зодіаку: Близнюки

Жінки- Близнюки не бояться експериментувати і до пошуку духів підходять з усією фантазією і цікавістю, властивими своєму знаку. Через двоїстість характеру Близнюкам підходять найрізноманітніші аромати. Але особливо ті,  до складу яких входять трав’яні екстракти та альдегідні компоненти. З однаковою легкістю, властивою повітряній стихії, вони можуть віддати перевагу класичному аромату, а наступного дня змінити його на щось авангардне, екстравагантне і навіть зухвале. Жінкам- Близнюкам підходять суміші евкаліпта, м’яти, кедра, сандалу, бузку, амбри і фіалок. Разом з цим з активним способом життя, який ведуть Близнюки, дуже гармонують свіжі, особливо цитрусові аромати. За гороскопом ароматів вони також здійснюють позитивний вплив на психіку і роблять їх вітряних власниць – Близнюків більш зібраними.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Envy від Gucci з гіацинтом, жасмином, ірисом, конвалією, трояндою і фіалкою в серці і базовими нотами дубового моху, жасмину, кедра, мускусу і сандалу; A Bloom від Love Passport з нотами абрикоса, конвалії, магнолії, піона, бузку і яблука в серці, амброю, мускусом і фіалкою в шлейфі; Acqua di Gioia від Giorgio Armani з нотами лимону, м’яти, жасмину, рожевого перцю, півонії, лабданума і кедра.

Аромати за знаками Зодіаку: Терези

Жінки, народжені під цим знаком, мають прекрасний смак і тонко відчувають запахи. Як правило, інтуїція рідко підводить повітряних естетів при виборі парфуму як для себе, так і для оточуючих. Терези віддають перевагу класичним, вишуканим ароматам, перевіреним часом і особистим досвідом. Парфуми для них повинні бути теплими, врівноваженими, але ні в якому разі не провокуючими і експресивними. Впевненість і рішучість надають Терезам легкі і свіжі аромати з нотками сандалу, імбиру, фіалки, троянди і орхідеї, а також парфуми з відтінками карамелі, кави, пудри і прянощів.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Delicious Candy Apples Sweet Caramel від DKNY з серцевими нотами жасмину, лілії та фіалки і базовими – ванілі і карамелі; Caramel від Demeter Fragrance на основі карамелі; Violetta від Penhaligon ‘ s з нотами цитрусових, герані, сандалу, кедра і мускусу; Red Ginger від Susanne Lang з нотами пачулів, троянди, мускату, імбиру і червоного перцю.

 

Аромати за знаками Зодіаку: Водолій

Волелюбні і незалежні Водолії не звикли стояти на місці і віддавати перевагу чомусь одному. Стосується це, крім всього іншого, і вибору аромату : і тут норовливі Водолії звикли експериментувати. Вони чудово ставляться до змін образу і безстрашно випробовують всі новинки парфумерії. Їх парфумерний гардероб цікавий і різноманітний. Духи, які вибирає цей знак Зодіаку, мають індивідуальний характер, що запам’ятовується. Як випливає з Гороскопу ароматів, найчастіше Водолії вибирають екзотичні букети, в яких відчуваються бергамот, троянда, чайне дерево і мускус.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Fleur de Bambu від Il Profumo з нотами чайного дерева, бамбука, латаття, лотоса і рису; Cendres de The від Phaedon з нотами чаю, кардамону, деревини, кедра і мускусу; I Loewe You від Loewe з верхніми нотами бергамота, грейпфрута, кедра, серцевими – жасмину, півонії і троянди, базовими – амбри, деревини, мускусу і пачулі.

Як вибрати «свої» парфуми «водним» знакам- Раку, Скорпіону і Рибам? Астролог нагадує: кожному знаку в зодіакальному системі відповідає певний спектр ароматів!

 

Аромати за знаками Зодіаку: Рак

 

Раки- найчутливіші та емоційні з Знаків зодіаку. Для народжених під цим знаком, дуже важлива спокійна атмосфера і гармонія. Відчути внутрішню впевненість і розслабитися їм допоможуть літні квітково- фруктові аромати. Залежно від настрою або ситуації жінки- Раки можуть скористатися ніжними фруктовими ароматами або квітковими з екзотичним відтінком. Раки вибирають ніжні, теплі аромати або свіжі з легким подувом морського вітру, нотами латаття і лотоса. Підходять їм і аромати розпустилася жасмину, а також ніжні композиції з смолистим присмаком сандалу. Зрілим жінкам- Ракам зодіаку ароматів особливо підходять духи з чуттєвим ароматом ванілі.

Ідеї для парфумерного гардеробу

5th Avenue After Five від Elizabeth Arden з нотами жасмину, конвалії, лотоса і шафрану в серці, базовими нотами берези, бобів тонка, мускусу і сандалу ; KenzoKI White Lotus від Kenzo з лотосом, мімозою і фіалкою в серці ; Jasmine Musk від Tom Ford c жасмином, іланг- іланг і пачулів у верхніх нотах, ваніллю, корінням фіалки й ладаном в серці, амброю, ветівером, мускусом і сандалом в шлейфі .

 

Аромати за знаками Зодіаку: Скорпіон

Вольові і владні представниці жінки- Скорпіони вибирають глибокі аромати, що провокують чуттєвість, що створюють ореол таємничості і недосяжності. Їх мета- заінтригувати,  спокусити партнера, і аромати їм активно в цьому сприяють . Скорпіонам не підходять спокійні, ніжні, ледь вловимі духи : вони віддають перевагу яскравим, іноді гіркуватим сильним ароматам з нотами пачулі, мускусу, кедра . Також зодіаку ароматів для жінок- Скорпіонів ідеально підійдуть парфуми з нотами солодкої ванілі і додаванням теплих тонів амбри і благородного дубового моху . Але тут важливо не перестаратися. А якщо захочеться чогось більш легкого і повітряного (наприклад, влітку), слід мати на увазі, що на представницях цього знака зодіаку також прекрасно «звучить» конвалія .

Ідеї для парфумерного гардеробу

Iris Poudre від Frederic Malle c бобами тонка і ветівером в серці, ваніллю, мускусом і сандалом в шлейфі ; Habanita Eau de Parfum від Molinard з базовими нотами амбри, ванілі, дубового моху, мускусу, пачулі та сандалу ; V Absolu від Valentino з геліотропом, трояндою, франжіпані, квітками апельсина в серці, амброю, ваніллю, кедром, мускусом і сандалом в шлейфі ; Lily Of The Valley від Penhaligon’s з серцевими нотами жасмину, іланг- ілангу, конвалії і троянди.

Аромати за знаками зодіаку: Риби

Риби, які постійно перебувають у мріях, використовують різні аромати з особливим романтизмом . Флакон парфумів для них не просто доповнення до образу, а провідник у світ фантазії. Жінки-Риби, мабуть, сильніше за всіх люблять оточувати себе різними запахами. У світлий час доби вони воліють носити легкі і життєрадісні аромати (особливо з нотами мандарина, лимона, лілії і півонії ) . А ввечері перевтілюються в спокусливих дів за допомогою більш глибоких і чуттєвих ароматів з відтінками чабрецю, лаванди і троянди.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Eau d’Issey Miyake з нотами конвалії, сандалу, мускусу, троянди, лілії, гвоздики, амбри, лотоса, фрезії, туберози, півонії, цикламена ; Pivoine Angel від Thierry Mugler з пачулів і півонією у верхніх нотах, конвалією і трояндою в серцевих, ваніллю і перцем в базових ; John Galliano від John Galliano c ірисом, лавандою, півонією, трояндою, фіалкою в серці і базовими східними нотами.

 

Що Гороскоп ароматів рекомендує «земляним» знакам : Тільцю, Діві і Козерогові ? Як їм вибрати «свої» парфуми, орієнтуючись на зодіакальні систему?

 

Аромати за знаками Зодіаку: Тілець

Представниці стихії Землі віддають перевагу духам з тонким трав’яним або фруктовим ароматом, в якому може відбитися сутність їх стихії. Для них гармонійними є аромати вербени й жасмину, бергамота, магнолії, шипшини і фіалкового кореня. Жінки- Тільці люблять відчувати упевненість, контроль над ситуацією і стабільність, тому одного разу вибравши собі духи, вони нерідко закінчують експерименти в цій області. Це якраз той випадок, коли аромат із задоволенням «носиться» десятиліттями і стає візитною карткою. Тільці не схильні до змін і нововведень, а також до експресивних ароматів. Вони віддають перевагу спокійним, але не розслаблюючим запахам. До складу духів, що особливо підходять Тільцям, часто входять ефірні масла пачулі, іланг- ілангу, вербени і фруктові есенції.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Very Irresistible від Givenchy нотами лимонної вербени, касії, анісу, півонії, магнолії і троянди; Daliflor від Salvador Dali з верхніми нотами цитрусових, вербени і фіалки, жасмину, конвалією і трояндою в серці і базовими нотами ванілі, мускусу і сандалу; Chance Eau Fraiche від Chanel c нотами лимона, гіацинта, абсолю жасмину, мускусу, ветівера, амбри і пачулі.

Аромати за знаками Зодіаку: Діва

Скромні і вимогливі до себе і оточуючих Діви віддають запахам роль обов’язкової складової ідеального образу жінки. Парфумерна композиція для цього знака ні в якому разі не повинна бути нав’язливою. Як правило, Діви, як і Тільці, одного разу вибравши парфуми, зберігають їм вірність. А якщо й намагаються експериментувати, то зупиняються на ароматі, в якому вгадується знайома композиція. Аромати, які підходять для жінок- Дів дуже схожі на аромати Близнюків, з трав’яними і альдегідними нотами, але в цілому вони більш елегантні і насичені. За гороскопом представницям цього знаку також особливо добре підходять цитрусові аромати, а також парфуми з ванільним і мигдальним ноткам.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Calvin Klein One з базовими нотами цитрусових, ананаса і папайї, жасмином, фіалкою, конвалією, мускатом, трояндою в серці і амброю, мохом, кедром, мускусом і сандалом в шлейфі; Hesperides Grapefruit від Fresh c грейпфрутом і персиком у верхніх нотах, лимоном, мандарином і ревенем в серці, бергамотом, лотосом і мускусом в базі; Les Saisons Printemps Green Notes від Van Cleef & Arpels з нотами альдегідів, мускусу, лимонної вербени і лимона.

Аромати за знаками Зодіаку: Козеріг

Жінки- Козероги, схильні до порядку і консервативності, приєднуються до числа любителів стабільності і перевірених ароматів. Їм не можна дорікнути в непостійності або екстравагантності, зате можна захопитися їх витонченим смаком в парфумерній сфері. Вони вибирають нехай і класичні, але інтригуючі аромати – натяки, які створюють атмосферу загадковості і непередбачуваності. Таке враження може створити присутність в композиції духів ноток меліси, кипариса, прянощів, жасмину і троянди.

Ідеї для парфумерного гардеробу

Eau Emotionnelle від Agent Provocateur з верхніми нотами гарденії, жасмину, іланг- ілангу, магнолії, серцевими нотами амбри, ветівера, кедра і мускусу і коріандром, червоним перцем і розмарином в шлейфі; Eau Belle від D ` Azzaro з жасмином, фрезією і цикламеном в серце, амброю, кедром, кипарисом і медом в шлейфі; Verbena of Provence від Jo Malone c лимонною вербеною, жасмином, кипарисом, ялівцем, трояндою, дубовим мохом і сандалом.

До списку новин