загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Волосся – візитівка темпераменту жінки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Волосся – візитівка темпераменту жінки

Людська свідомість постійно у пошуках ассоціацій. Зовнішній вигляд відіграє важливу роль на справлення враження. Цілих 80% інформації ми сприймаємо візуально. Який образ ми бажаємо викликати, відповідно такий повинні мати вигляд. Чи це грайливість променів весни, чи суровість зимової холоднечі? Внутрішній світ і настрій знаходить своє відображення у вигляді кожної жінки.

ЇЇ хвилясті коси розвіював морозний вітер, пасма якого дратівливо спадали на очі, проте погляди більшої частини чоловічої статі захоплено затримували на дівчині погляд. Слід задуматися, а що привернуло увагу? Довжина, колір? Відома французька модельєр Коко Шанель говорила:

 Чим частіше ми торкаєомсь волосся, поправляючи, демонструючи всю йогу красу, тим більше вподобаннь зізнаємо зі сторони чоловіків. Розглянемо головні ознаки вигляду жіночого волосся і відповідні певному виду характерні риси :

 Довжина

 Довге, розкішне волосся, спадаюче хвилею по плечах і спині, завжди були символом жіночої привабливості, навіть сексуальності, одним з головних жіночих і дівочих прикрас. Звернемося до історії: не дарма казали: коса – дівоча краса. Саме тому, обряд посвячення в черниці був пов’язаний зі стрижкою, він так і називався – “обряд постригу”. Остріг волосся, жінка відмовлялася від своєї чуттєвості, від своєї жіночої сутності, зрікалася “мирської” життя. У наші дні сприйняття образу красуні з довгим, прекрасним волоссям залишилося таким же, як і раніше. Інстинктивно чоловік шукаючи ніжну супутницю життя обере жінку з довгим волоссям.

 Жінка з короткою стрижкою найчастіше має сміливий та рішучий характер, і звикла сама вирішувати свою долю. До того ж, пані з коротким волоссям чомусь часто сприймаються більш сексуально розкутими. Підсвідомо весь спектр різних коротких зачісок від каре до боба, від каскаду до піксі сприймається чоловіками позитивно. Цей образ полюбляють розкуті цілеспрямованні полонителі сердець.

 Колір

 Змінюючи колір і довжину волосся ми створюємо новий образ. Якщо ви хочете створити собі новий імідж, то оточуючі будуть візуально сприймати його як вашу нову сутність, новий характер. Тому, перш ніж різко змінювати свій образ, подумайте, чи готові ви це витримати психологічно, чи краще все ж міняти його поступово. Дуже цікаві останні дослідження психологів у цій галузі. Виявляється, внутрішнє відчуття і сприйняття себе пов’язано не тільки з природним кольором волосся: перефарбувавши волосся в інший колір, жінка автоматично починає по-іншому себе відчувати, бачити себе з іншого боку. Темноволосим дамам рекомендується використовувати більш соковиті, насичені відтінки, а блондинкам краще віддати перевагу м’які, спокійні тони, щоб підкреслити свою жіночність.

 

Русявий і рудий колір волосся

Характеризують свою господиню, як спокійну і врівноважену особу, люблячу затишок, спокій. Така дівчина турботлива дружина і мати. «Золоті» пасма, додані до будь-якого кольору, дадуть ніжності і романтичності вашому образу. Яскраво-рудий колір говорить про те, що жінка бажає самоствердження. В основному це володарки яскравого, агресивного темпераменту. Часто вибір саме цього кольору говорить про прагнення до змін. В основному русява дівчина весела, цілеспрямована і життєрадісна особа.

Каштановий колір волосся

Колір каштановий або коричневий – це ознака самотності і нудьги. Швидше за все ця жінка ще не знайшла свого обранця. Між тим, шоколадний колір – ознака поступливості і м’якості в характері.

Чорний колір волосся

Чорний колір символізує песимізм, безвихідь і агресію. Чорний, як правило, вибирають представниці таких субкультур, як емо або готи. Для них колір означає приналежність до їхнього кола спілкування. В основному – це прояв неслухняності або юнацького максималізму, протест проти правил. Для всіх інших дівчат, чорний колір – ознака впертості.

Змінювати зачіску, експерементувати варто вже тільки для того щоб дослідити своє «я». В якому образі тобі найкомфортніше? В якій сфері працюєш і як спримає тебе суспільство? Суть жіночої краси не в високих підборах, пишних губах та осинної талії. Параметри краси підвласні часу і віку. Але якщо жінка сама себе не сприймає у такому образі, вона не може бути взірцем для інших. Гармонія двох світів: зонішнього і внутрішнього – не легкий, проте вірний шлях до успіху !

Автор: Варнавська Ольга

До списку новин