загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зоряні поради з ароматом кави!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Зоряні поради з ароматом кави!

Гороскоп найпопулярніших у світі кавових напоїв!

Овен (21.03 – 20.04)

Овни, зазвичай, доволі прискіпливі у виборі кави, адже прагнуть отримувати від життя тільки найкраще. Обравши для себе достойний сорт, представники цього знака завжди відкриті до бадьорого спілкування за чашкою запашногоамерикано.

Телець (21.04 – 20.05)

Для Тільців кава — не лише напій, для них — ще й ковток енергії! Ці люди ніколи не втратять можливості почати свій ранок із шелесту свіжої преси та ароматного ристрето з багатим і яскравим присмаком.

Близнюки (21.05 – 20.06)

Близнюки — фанати експериментів. Навіть у звичайній каві вони вбачають простір для безмежної фантазії. Саме тому представникам цього знака якнайкраще смакуватиме кавовий напій мокачино з додаванням молока та гарячого шоколаду.

Рак (21.06 – 22.07)

Раки відрізняються від інших знаків серйозним підходом до життя. Відповідно, і кава повинна бути для них гарячою, міцною й тільки найкращих сортів! Раки п’ють каву, не поспішаючи, для підняття тонусу, надаючи перевагу класичному еспресо.

Лев (23.07 – 23.08)

Леви — справжні гурмани, прихильники свіжості, краси, вишуканості й оригінальності. Розкішна кава по-віденськи з натуральними вершками, подана у цікавій за дизайном чашці й доповнена смачним десертом — саме те, що припаде Левам до душі.

Діва (24.08 – 22.09)

Кава для Дів має бути приготована за найвищими стандартами, адже тільки тоді представники цього знака зможуть сповна насолодитися напоєм. У процесі пиття кави Діви шукають умиротворення й спокою, тому ідеальним кавовим напоєм для них стане ніжне капучино.

Терези (23.09 – 22.10)

Отримувати від життя все більше й більше насолоди — основний життєвий принцип Терезів, який відчутний й у виборі кави. М’який кавовий напій лате, винятковому смаку якого можна радіти досхочу, — ідеальний для вибагливих Терезів.

Скорпіон (23.10 – 22.11)

Чашка терпкої кави для Скорпіонів — прелюдія нових, незабутніх вражень, до яких вони повсякчас прагнуть. Знак Скорпіона відрізняється бездоганним смаком, що можна сказати й про мокко — багатий кавовий напій із еспресо, шоколаду, молока та вершків.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Ароматна кава глясе з морозивом і тертим шоколадом — що може бути кращим для Стрільців, для яких кава — це не лише енергія, а й привід провести вечір за душевними розмовами у дружній компанії.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги ставляться до кави обачно й серйозно, обираючи один напій на все життя. Макіято — універсальне поєднання міцної кави й ніжного збитого молока, що в потрібний момент додасть Козорогам бадьорості.

Водолій (21.01. – 19.02)

Водолії полюбляють нові відчуття й завжди готові ризикнути заради особливого смаку. Ірландська кава з додаванням віскі стане справжньою знахідкою для ексцентричних представників цього знака, даруючи їм приємні п’янкі відчуття.

Риби (20.02 – 20.03)

Життєдайна енергія, заряд хорошого настрою, активності, сексуальності. Для Риб кава — один із необхідних атрибутів щоденного життя. Риби обирають енергійний кавовий напій з натяком ніжності — флет уайт із додаванням молока.

 

До списку новин