загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кава гарбузове лате

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

•          Швидкість приготування: Дуже швидко (до 30 хвилин)

•          Складність приготування: Легко

•          Спосіб приготування: Рецепти для плити

Інгредієнти

Молоко 2 склянки

пюре гарбузове 2-3 ст. ложки

спеції 1/2 ч. ложки

цукор ванільний 1 ч. ложка

кава (еспресо) 60 мл

для пряної суміші

кориця мелена 2,5 ст. ложки

імбир мелений 2 ч. ложки

гвоздика мелена 1 ч. ложка

горіх мускатний 1 ч. ложка

Розраховано на 2 порції

Коли випадково натрапила в неті на рецепт кави з відомої мережі кафе швидкого обслуговування американської фірми Starbucks Corporation я не змогла спокійно його обминути. Тож швиденько діставши гарбуза почала готувати… Ми вже другий день насолоджуємось солодко-пряним, дивовижним смаком кави лате.

Для початку потрібно приготувати пряну суміш самостійно, про запас, яку можна зберігати в баночці, надалі додавати не тільки до кави, а й у печиво і мафіни. Смачно!

Просто потрібно змішати 2,5 столових ложки меленої кориці, 2 чайні ложки меленого імбиру, 1 чайну ложку меленої гвоздики і 1 чайну ложку мускатного горіха.

У ковшику підігріти молоко і гарбузове пюре, можна додати цукор, ми п'ємо каву без цукру, коли молоко почне закіпати додати ванільний цукор (краще фірми KOTANYI нат. ваніль з цукром) і пряну суміш. Ще хвильку потримати на вогні і перелити все до блендера (я використовую ситечко).

Приготувати каву еспресо. Молоко з гарбузом та спеціями збити в блендері до утворення густої пінки (близько 30 сек.). Виливаємо до чашок, а потім обережно наливаємо цівочкою каву. Зверху каву можна прикрасити збитими вершками або тертим шоколадом. Це така смакота — приготуйте!

gutka (Катерина) 

До списку новин