загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

87-річний Ветеран УПА рветься воювати на Донбас

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
87-річний Ветеран УПА рветься воювати на Донбас

87-річний ветеран УПА Дмитро Сливчук написав заяву до Верховинського районного військкомату з проханням зарахувати його до війська та відправити в зону АТО.

У листі, на ім'я військового комісара пояснює, що ще може тримати зброю у руках.

"Я звертаюсь до вас по такому питанню, що з насуваючою загрозою із сходу від московського агресора, який нас знищував понад 300 років терором, розстрілами, голодом, висилкою, віддихнув 20 років та зараз узявся далі, щоб покласти наш український народ на коліна.

Якщо це йому вдасться, то ми вже ніколи не встанемо із колін. Я рішив проситися добровольцем в ряди АТО, щоб разом із молодими відстоювати і звільнити Україну від ворогів. Я ще ціпко можу тримати зброю в руках. Прошу зважити на моє прохання", - цитує його лист газета "Галичина".

У військкоматі подякували чоловіку за патріотичну позицію, але у зарахуванні у армію відмовились. Зачитувати його листа перед особовим складом військкомату.

Дмитро Сливчук мешкає в селі Ільці, Верховинського району (Івано-Франківська область). Є головою спілки ветеранів УПА у районі.

До списку новин