загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт «Медове поліно»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Торт «Медове поліно»

Рецепт торта «Медове поліно» — перевірений роками, а подача нова. Спробуйте приготувати таким чином медівник. Він буде схожий на тірамісу.

Інгредієнти для торта

Для тіста:

90 г рідкого меду

150 г борошна

3 яйця

0,5 ч. ложки соди.

Для крему:

150 г нежирної сметани

500 г пастоподібного м’якого сиру (або сиркової маси)

0,5 скл. цукрової пудри.

Як приготувати торт «Медове поліно»

Яйця розтерти з цукром, додати рідкий мед, після чого влити гашену соком лимона соду. Розмішати і поступово ввести борошно.

Вимісити м’яке еластичне тісто і розділити на 3 частини. Кожну розкотити у прямокутник товщиною близько 5–7 мм. Тісто краще розкочувати на припудреному борошном пекарському папері – так його легше перенести на деко.

Пекти у прогрітій до 220 градусів духовці 5–6 хв. Тісто швидко пропікається і зарум’янюється.

Теплий корж розрізати по довжині на смужки шириною близько 1–2 см. Приготувати крем: міксером збити сир з цукровою пудрою, поступово ввести сметану. Можна зробити рідший крем і додати у нього розчинений желатин.

Зібрати торт: прямокутну вузьку форму (металеву для випікання хлібини або пластмасову для рулетів) застелити харчовою плівкою, рівномірно розподіливши її по всій поверхні форми.

На дно викласти шар крему товщиною близько 1 см, зверху викласти смужки і знову змастити кремом шаром близько 1 см. Чергувати смужки медового коржа з кремом, закінчуючи тістом.

Загорнути краї плівки, зверху поставити невеликий гніт і поставити в холодильник на 8–10 год. Готовий торт перекласти на тарілку, акуратно зняти плівку і прикрасити.

До списку новин