загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Леонід Кушнір вилікував діабет чотирнадцятьма травами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Леонід Кушнір вилікував діабет чотирнадцятьма травами

 — Намішає в мисці 14 трав, змеле в кавомолці, ложку того порошку заллє стаканом кип'ятку й дає мені пити натощак, — 65-річний Леонід Кушнір із міста Котовськ на Одещині розповідає, як дружина лікувала його від діабету. — Снідав сухофруктами через півчаса. На обід — суп або друге. На вечерю — самі овочі. За місяць схуд на 10 кілограмів. Став 85 важити. Потім обмотувала гарячими простинями, змоченими в оцті й солі, клізми робили. gazeta.ua

Чоловік лікував діабет за методикою одеського фітотерапевта В'ячеслава Закревського, без ліків і хімічних замінників цукру. За три місяці знизив його рівень удвічі.

— Цукор був 12, удвічі вищий за норму. Тепер — 6. Так тримається вже три роки, — продовжує Леонід Кушнір. — Лікарка аж злилася, що вже не буду до неї ходити й таблєток купляти. Шість-вісім штук пив за день. По 500 гривень щомісяця викидав.

Цукор відкладений в організмі між клітин й звідти вивільнюється і йде в кров. Рівень цукру в ній підвищується.

— Треба не збивати хімією, а очистити організм. Вивести зайвий цукор через сауни, бані, гарячі обмотування, настої трав, обливання водою,— говорить В'ячеслав Закревський, 40 років, — Хімія не лікує, а лише отруює.

Переходити на хімічні замінники цукру для профілактики чи при вперше виявленому діабеті не радить і доцент кафедри ендокринології столичного медуніверситетуОлександр Приступюк, 63 роки. Пропонує на три місяці відмовитися від жирів, цукру й ходити по півгодини щодня. Це знижує цукор до норми. Якщо не допомагає, призначають ліки.

— Я не вірю в трави-мурави. Про те, що хтось вилікувався тибетськими методами, якимись бур'янами. Якби це помагало, то Індія, де цей Тибет, не була би першою у світі за приростом діабету.

Каже, замінники цукру часто купують для схуднення, щоб споживати менше калорій. Їх додають у солодкі води, печиво, бо знижують собівартість. Продукт менш калорійний, але на смак солодкий. Не радить зловживати ними.

— Є ще й природні замінники. Це солодкі спирти, фруктози й продукти з трави стевії. "Це підсолоджувачі для діабетиків, то можна наїстись без міри", часто думають люди. Набирають їх у магазинах. А все добре в міру. Вип'єш більше ніж 45 грамів солодкого спирту — буде пронос. Від зайвої фруктози підніметься рівень глюкози в крові.

200 в стільки разів солодший за натуральний цукор його хімічний замінник Е951. Він найпоширеніший. Досліди на тваринах показали, що його тривале вживання може викликати головний біль, алергію, депресію, безсоння й навіть рак.

Цукор у крові знижують чорнобривці й мертві бджоли

Лікар-натуропат 57-річна Олена Світко з Києва посіяла на дачі траву галега. Із неї робить суміші для діабетиків.

— Це українська трава з роду бобових. Цвіте бузковими квітами. Найкраще лікує ендокринну систему.

Додає до галеги вербену, бо чистить судини. Трохи меліси, астрогалу, пустирнику, щоб заспокоїти нервову систему, підтримати серце.

— Раджу пити настій чорнобривців. П'ять квіток залити півлітровкою окропу. Настояти й випити протягом дня. Через 10 днів зробити перерву на 20 днів й знову повторити.

Чорнобривці допомагають не тільки знизити рівень цукру в крові, а й полегшують головний біль, розсмоктують кісти, заспокоюють нерви, покращують зір. Одним з останніх методів зниження цукру в крові в натуропатії вважають настоянку мертвих бджіл на спирті. Тіло бджіл багате на хітозан. Ця речовина покращує склад крові та знижує цукор.

Автор: Мирослава МИГИДЮК

 

 

До списку новин