загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Грошове дерево" здатне вилікувати вас від багатьох недуг

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
"Грошове дерево" здатне вилікувати вас від багатьох недуг

Товстянка або грошове дерево — рослина, яка є вдома практично у кожного. Багатьох вона приваблює своїм зовнішнім виглядом, інші ж вірять у те, що вона здатна притягнути гроші в будинок.

Товстянка - це деревоподібна багаторічна вічнозелена рослина з товстим стовбуром, у якого поступово знизу відбувається одеревіння. Висота дорослих рослин може досягати 1 м. Листя у неї товсті і м'ясисті, округлої форми сірувато-зеленого кольору з блакитним восковим нальотом.

Товстянка - не тільки грошове дерево, але й домашній лікар, який завжди готовий прийти на допомогу. Так чи інакше, товстянку можна використовувати з користю для здоров'я. Її цілющі властивості допоможуть позбутися від безлічі недуг, адже вона має протизапальні, противірусні та бактерицидні властивості.

Примітно, що грошове дерево є свого роду індикатором стану здоров'я людей, що живуть в будинку, де воно росте. Це деревце ніби втягує негативну енергію нездорового організму і починає чахнути. Але як тільки людина одужує, до дерева теж повертається здоровий вигляд. Словом, навіть на енергетичному рівні ця диво-рослина тісно пов'язана з людиною.

Способи лікування товстянкой

Опіки, удари, розтягнення, рани, порізи, наривиЗроби з листя товстянки кашку і приклади її на ушкоджену ділянку шкіри та закріпити бинтом. Зміни пов'язку – через 2-3 години. Таким чином можна лікувати мозолі та врослий ніготь.

Укуси комахБіль, свербіж і набряки при укусах комарів, бджіл і ос. Соком з листя товстянки змащувати місця укусів 4-6 разів на день.

Артрит, артрозЗ 10-15 листочків товстянки вичави сік і змащуй їм суглоби перед сном.

Ангіна, тонзилітВичави сік з 10 листочків і розведи його в 200 мл води. Полощи горло 3-5 разів на день. Також цей рецепт допоможе при стоматитах та поліпах у носі (промивати ніс цим розчином).

Герпес на губахВичави сік з декількох листочків товстянки і змащуй уражене місце кожні 30 хвилин. Або просочи  соком вату і приклади її до ураженого місця і зафіксуй пластиром.

ГеморойПри загостренні геморою лікування товстянкою наступне: візьми 4 листа, промий, вичав сік і ретельно змішай його з вазеліновим маслом. Змасти їм гемороїдальні вузли, якщо вони розташовані близько або постав ватний тампон з цією сумішшю на 15-20 хвилин у пряму кишку. Процедуру повторюй декілька разів на день, щоб вузлики зменшилися, а біль зник.

Варикозне розширення венНастоєм з листя лікують варикозне розширення вен. Півлітрову банку заповнюють листочками і зеленими гілочками на дві третини об'єму і доверху заливають горілкою. Банку закривають щільною кришкою і настоюють у темному місці близько місяця. Потім з готового настою роблять компреси. Таке ж лікування проводять при суглобових і м'язових болях і набряках.

Виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишкиЗ'їж натщесерце 2 листочка товстянки, не забуваючи ретельно пережовувати їх. Водою не запивати. Снідати тільки за годину.

Пієлонефрит, циститПодрібни 5 листочків товстянки і залий їх 200 мл гарячої води. Настоювати 1 годину, а після проціди. Приймай ліки по 1 ст. л. за 15 хвилин до їди 3 рази в день.

Увага!

Але будь обережний, адже в товстянці міститься миш'як. А це означає, що не варто зловживати внутрішнім прийомом товстянки. Передозування може загрожувати блювотою, діареєю і порушенням свідомості.

До списку новин