загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вітамінні суміші для міцного імунітету: 5 домашніх заготовок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Вітамінні суміші для міцного імунітету: 5 домашніх заготовок

Щоб зміцнити імунітет, потрібно повноцінно харчуватися, добре відпочивати і правильно загартовуватися. Також не варто ігнорувати натуральні допоміжні засоби, наприклад – вітамінні суміші домашнього приготування. Ми підібрали для вас 5 смачних рецептів з ударною дозою корисних речовин.

1.    Сухофрукти, горіхи, мед

Сухофрукти тривалий час зберігають свої корисні властивості, а отже ідеально підходять для домашніх заготовок. У цей рецепт входить курага, родзинки, кишмиш, чорнослив, фініки, сушені яблука та груші, лимон і волоські горіхи. У перекладі на «вітамінну мову», ми отримуємо бета-каротин, B1, B2, B3, B4, B5, B6, В9, C, E, K, PP.

Приготування:

·         інгредієнти в рівних пропорціях складають у каструлю і заливають окропом на 5-10 хвилин;

·         зливають воду, просушують з допомогою серветок, очищають від кісточок;

·         подрібнюють у блендері або пропускають через м’ясорубку;

·         отримавши однорідну масу, її змішують з медом і викладають в скляну банку.

Зберігати вітамінну суміш слід в холоді, щільно закривши кришкою. Вживати — не більше 3 разів на день по 1 столовій ложці (в іншому випадку можливий розвиток харчової алергії). Така заготовка не тільки благотворно позначиться на здатності організму боротися з ГРВІ і грип, але також допоможе при анемії, запорах, хворобах серця і судин.

2.    Лимон, гранат, овочі

Для приготування цієї цілющої суміші вам знадобиться взяти по 1,5 кг свіжої буряків і моркви, по 1 кг лимонів і гранатів, вичавити з них сік і змішати з 1 кг меду. Перераховані інгредієнти – природне джерело калію, фосфору, заліза, цинку, бета-каротину, вітаміну C, B1, B2, B5, B6, B9, B12, PP, A, E, H, K.

Вживаючи вранці і ввечері по 1 столовій ложці суміші, ви зміцните імунітет, нормалізуете роботу кишечника, підвищите гемоглобін, нормалізуєте артеріальний тиск, поліпшити стан шкіри і волосся.

3.    Алоє, горіхи, мед

Ця вітамінна суміш ефективна завдяки сильним протизапальним і антибактеріальним властивостям алоє вєра. Її можна приймати не тільки для профілактики простудних захворювань, але і для поліпшення травлення, відновлення слизової шлунка після прийому антибіотиків і дисбактеріозу.

Зберіть 100 г соку алоє, з’єднайте його з соком 4 лимонів, 500 г волоських горіхів, 300 г меду і 1 подрібненим апельсином. Потім у блендері суміш доводять до однорідного стану, виливають у банку і зберігають у холодильнику під кришкою.

Приймаючи по 1 чайній ложці заготовки перед кожним прийомом їжі, ви забезпечите собі денну норму вітаміну A, B1, B2, B6, B9, B12, C, E, PP, бета-каротину і фолієвої кислоти.

4.    Овочеві соки і кагор

Ударну дозу вітамінів групи B, C, A, E, PP, каротин, а також натрію, кальцію, магнію, заліза, фосфору і цинку ви отримаєте, приймаючи 3 рази в день по 1 столовій ложці цієї сокової суміші.

Приготування: в рівних пропорціях (по 200 мл) змішати сік буряка, моркви, чорної редьки, лимона, додати кагор, рідкий мед, сік і м’якоть 1 головки часнику.

Такий засіб сприяє зміцненню організму, виведенню зайвої рідини, нормалізації перистальтики кишечника. Рекомендується для профілактики атеросклерозу, сечокам’яної хвороби, запорах, анемії і інших захворювань.

5.    Гречка з медом і горіхами

Гречана крупа корисна не тільки у вареному вигляді. Якщо перемолоти 1 кг ядриці до однорідного стану, змішати її з 1 кг подрібнених волоських горіхів і залити 0,7 рідкого меду, ми отримаємо відмінний загальнозміцнюючий засіб, багатий клітковиною, залізом, калієм, кальцієм, магнієм, фосфором, вітамінами B9, E, PP, B1, B2, B6, E, C, PP.

Приймайте корисну суміш протягом місяця по 1 столовій ложці 3 рази в день. Якщо хочете поліпшити травлення, зміцнити серце і судини, додайте до складу курагу і родзинки.

До списку новин