загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прийом, як чутно: покращення слуху народними методами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Прийом, як чутно: покращення слуху народними методами

Зниження слуху може статися з багатьох причин. Наприклад, через утворення сірчаної пробки, травми барабанної перетинки, в результаті ускладнень після інфекційних хвороб, роботи в умовах підвищеного шуму і т.д. У будь-якому випадку необхідно звернутися до ЛОР-лікаря. За погодженням з ним можна також застосовувати народні методи поліпшення слуху, які часто ефективно допомагають.

Як можна покращити слух в домашніх умовах

1. Якщо ви помітили, що стали гірше чути, потрібно перед сном роздавити очищений зубчик часнику, перемішайте з 2-3 краплями камфорного масла. Отриману суміш нанесіть на ватний або марлевий тампон, вставте у вухо. Як тільки відчуєте помітне печіння, видаліть тампон. Повторюйте процедуру щовечора протягом 2 тижнів.2. Також ви можете скористатися другим способом. Візьміть кілька стиглих ягід калини, роздавати і змішайте з ½ чайною ложечкою рідкого меду. Цю суміш нанесіть на ватний або марлевий тампон, і вставте у вухо на ніч. Повторюйте процедуру від 10 до 14 днів, в настання поліпшення.3. Нерідко при погіршення слуху, викликаного ускладненнями після інфекції, допомагає лимон. Нарізаємо його тонкими кружальцями разом зі шкіркою і їжте. У добу треба вживати приблизно ¼ лимона. Це простий засіб також добре допомагає запобігти отит вуха.Лимон не слід вживати при деяких захворюваннях шлунково-кишкового тракту (гастриті з підвищеною кислотністю, виразці шлунка).4. Відміряйте 1 чайну ложку потовчених до порошкоподібного стану насіння аніса, насипте в невелику скляну ємність, влийте туди ж приблизно 30 мілілітрів масла шипшини. Поставте ємність в темне прохолодне місце на 20 днів, і кожні 2 дні обережно збовтувати. Після цього закапують по 2 краплі отриманого масляного екстракту в кожне вухо перед сном, до настання помітно поліпшення.5. Є також прості, але ефективні вправи, за допомогою яких можна поліпшити слух. Наприклад, якщо вставити палець глибоко у вухо, а потім різко висмикнути його, барабанна перетинка від перепаду тиску завібрує, і це поліпшить її кровопостачання. Те ж саме відбувається, якщо щільно затиснути вуха долонями, а потім швидко прибрати їх.Ці вправи необхідно повторювати щодня по 15-20 разів. Є й інші вправи, дізнатися про які можна в ЛОР-лікаря.

До списку новин