загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Прикарпатті 87-річний ветеран УПА записався добровольцем в АТО. ВІДЕО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На Прикарпатті 87-річний ветеран УПА записався добровольцем в АТО. ВІДЕО

Чоловік прийшов до Верховинського районного військового комісаріату з проханням відрядити його у зону бойових дій. Дідусь разом з молодими хлопцями хоче захищати цілісність України.

"Я вирішив проситися добровольцем у ряди АТО, щоб разом із молодими відстоювати і звільнити Україну від ворогів, я ще ціпко можу тримати в руках зрою, прошу зважити Вас на моє прохання", – йдеться у зверненні пенсіонера до військового комісаріату.

Ветеран каже, що військову справу добре пам’ятає, бо з 15 років був зв’язківцем в УПА. За роки партизанства був двічі поранений, дивом врятувався із засідок.

Дмитро Сливчук каже, що розуміє – на передовій йому нема чого робити, то ж готовий помагати бійцям будь-яким іншим способом.

«Я знаю як кулі свистять, зброю тримати в руках можу, кулі набивати, води принести, чай зробити», - додав дідусь.

Пенсіонер живе в одному з присілків поблизу Верховини. Дмитро Сливчук є головою спілки ветеранів УПА Верховинського району, на Івано-Франківщині.

"Я би хотів захищати батьківщину, але сказали, що "замолодий". Якщо ми себе не захистимо, то чужі люди нас не захистять", – говорить упівець.

https://www.youtube.com/watch?v=YG9bLKHnp0E

До списку новин