загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рецепт стабілізації маси тіла від доктора картавенка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Рецепт стабілізації маси тіла від доктора картавенка

Коли всі чи майже всі довкола переймаються схудненням, проблема людей, які, навпаки, хочуть поповніти, набрати масу тіла, залишається в тіні. До такої «меншості» ставляться ледь не з батьківською ласкою. Поблажливо поплескують по плечах чи інших частинах тіла й намагаються заспокоїти на кшталт: «Угамуйся, дурненька, в тебе все класно!». Якби ж  то так було насправді...www.zid.com.ua

Людей худих, хоч як дивно, дуже багато. І якщо проблеми ожиріння очевидні, це  юнацька гіпертонія, цукровий діабет та стійкі зміни гормонального тла, суглобові захворювання, то дефіцит маси тіла, нестача м’язової та жирової маси - не менш проблематичні. Просто «худенькі» легко розчиняються серед нехудих, тому хочеться допомогти їм.

У цій статті я наводжу засіб для стабілізації маси тіла, рецепт дуже старовинний і тому перевірений. Уже сам факт того, що він зберігся століттями, свідчить про багато що. Цей рецепт увійшов в аннали гіппократівської медицини, а до прийняття ісламу був досить популярним і на Близькому Сході.

Сало-яблучну суміш широко використовували римські легіонери, її вважали практично незамінним засобом під час військових дій і тривалих тренувань. Власники гладіаторів так само користувалися цим рецептом для підтримання форми своїх бійців. Був він у широкому вжитку й у нас. Наприклад, для того, щоб вдало видати дочок заміж, сало-яблучним засобом успішно користувалися і дворяни, й селяни. Свинячий жир, як один із найдешевших продуктів, уже протягом багатьох століть для більшості європейців є одним з універсальних оздоровчих і лікувальних засобів. Після короткого періоду забуття, пов’язаного з салофобією (нехай це залишиться на совісті заангажованих дієтологів), сало й смалець знову повернулися й по праву посіли в харчуванні людини гідне місце.

Для приготування чудодійного засобу  знадобиться 1 кг свинячого жиру (смальцю) та 1 кг обчищених зелених яблук, ліпше  сорту семеренка. Смалець слід розтопити, яблука дрібно нарізати, можна натерти. Змішати все разом і дати масі охолонути. І вже в охололому вигляді приймати цей засіб по 1 ч. л. 3-4 рази на день, запиваючи гарячим чаєм чи водою.

Звертаю вашу увагу, що крім проблем, пов’язаних зі стабілізацією маси тіла, зникають, якщо вони є, й такі неприємності, як вугрові висипання, сухість чи надмірна жирність шкіри, ламкість та тьмяність волосся. До того ж з’являється радість в очах. Дуже цікавий і такий факт. Застосування цієї суміші в щоденному раціоні, особливо в пізній осінній та зимовий періоди року, підвищує рухливість суглобів, збільшує еластичність шкіри та значно підвищує м’язову витривалість.

Віктор КАРТАВЕНКО, лікар-рефлексолог вищої категорії, доктор медичних наук, професор, академік, автор багатьох винаходів, книг і публікацій.

//www.doktor-kartavenko.ru

До списку новин