загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсія зросла! Їжі за неї можна купити удвічі менше...

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пенсія зросла! Їжі за неї можна купити удвічі менше...

Українські пенсіонери вже кілька місяців отримують трохи підвищені пенсії. Однак новини фонду ЖКГ показують, що найболючіше дорогі тарифи на комунальні послуги б'ють по пенсіонерам.

Незважаючи на те, що тепер мінімальна пенсія в Україні – 1074 грн, безумовно, це мало. Підвищені тарифи на комунальні послуги і дорогі продукти забирають всі гроші пенсіонерів.

Щоб порівняти, як змінилося «добробут» пенсіонерів, був проведений аналіз і виведена порівняльна таблиця – що можна було купити на мінімальну пенсію в Україні в 2012 році і зараз.

Примітно, що в 2012 році мінімальна пенсія становила 856 грн і, здавалося б, зараз, коли вона збільшилася на 200 гривень, продуктовий кошик пенсіонерів повинна поповнитися. Але варто враховувати, що й продукти за цей час не на жарт зросли в ціні. Так що зараз пенсіонери можуть дозволити собі набагато менше, ніж три роки тому.

До списку новин