загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

13 звичок, яких потрібно позбутися кожній людині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
13 звичок, яких потрібно позбутися кожній людині

Звички формують наше життя. І це саме так - все наше існування наповнене повторюваними раз по раз діями, що, у принципі, і є звичкою. Дізнайтеся, від яких звичок краще позбутися якнайшвидше.

1. Звільніться від потреби завжди доводити свою правоту.

Серед нас так багато тих, хто навіть під загрозою розриву прекрасних відносин, завдаючи біль і створюючи стрес, не може змиритися і прийняти іншу точку зору. Воно того не варте.

2. Відпустіть контроль.Будьте готові відмовитися від необхідності постійно контролювати все, що відбувається з вами - ситуації, події, люди і т.д. Будь то рідні та близькі, колеги або незнайомці на вулиці - просто дозвольте їм бути такими, які вони є.

3. Відпустіть почуття провини.Звільніться від потреби звинувачувати інших за те, чим ви володієте або не володієте, за те, що ви відчуваєте або не відчуваєте. Перестаньте розпорошувати свою енергію і візьміть повну відповідальність за своє життя.

4. Зупиніть негативну розмову з собою.Багато людей наносять шкоду собі тільки тому, що дозволяють негативним думкам і емоціям керувати їхнім життям. Не довіряйте всьому, що говорить ваш логічний розсудливий розум. Ви кращі і здатні на більше, ніж вважаєте насправді.

5. Звільніться від постійної потреби скаржитися на безліч речей - людей, ситуації, події, які роблять вас нещасними, сумними і пригніченими.

Ніхто не може зробити вас нещасними, ніяка ситуація не може вас засмутити. Не ситуація викликає у вас ті чи інші почуття.

6. Відмовтеся від критики.

Перестаньте критикувати людей, які відмінні від вас, і події, які не соответсвуют вашим очікуванням. Ми всі різні.

7. Звільніться від потреби справити враження на інших.

Перестаньте прикидатися і бути тим, ким ви не є насправді. Зніміть маску, прийміть і полюбите своє справжнє Я.

8. Перестаньте чинити опір змінам.Зміни - це нормально, вони необхідні нам, щоб рухатися з пункту А до пункту Б. Зміни допомагають змінювати і наше життя, і життя оточуючих на краще.

9. Не навішуйте ярлики.Перестаньте навішувати ярлики на людей і події, про які ви не знаєте або просто не розумієте. І поступово відкривайте свою свідомість новому.

10. Відпустіть минуле.Знаємо, це складно. Особливо, коли минуле подобається більше, ніж сьогодення і майбутнє трохи лякає. Але вам необхідно прийняти той факт, що сьогодення - це все, що у вас є.

11. Звільніться від страхів.Страх - це лише ілюзія, його не існує - ви його створили. Все це у вашому розумі. Змініть своє внутрішнє ставлення - і зовнішнє встане на свої місця.

12. Перестаньте виправдовуватися.Викрийте виправдання і відправте їх на пенсію. Найчастіше ми обмежуємо себе через безліч виправдань.

13. Перестаньте проживати життя очікуваннями інших людей.Занадто багато людей живуть життям, яке їм не належить, тільки щоб жити. Вони живуть своїм життям у відповідності з тим, що інші вважають кращим для них, вони роблять те, що від них очікують їхні батьки, друзі, вчителі, уряд і суспільство. Вони ігнорують свій внутрішній голос, внутрішнє покликання. Вони настільки зайняті реалізацією очікувань інших людей, що втрачають контроль над своїм життям. Вони забувають, що приносить їм щастя, чого вони хочуть насправді ... і в кінцевому підсумку вони забувають про себе.

До списку новин