загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пляцок “Золота Нива”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пляцок “Золота Нива”

Представляємо вам сьогодні авторський рецепт від Наталії Шевчук дуже смачного пляцку з маком, курагою та горіхами. Цей пляцок досить поживний, саме для холодних днів. Таким смаколиком добре ласувати, запиваючи його гарячим чаєм чи кавою, у затишній, теплій домівці, коли за вікном мало приємна погода.

Тісто:

200гр маргарину1 ст.л. сметани3 жовтки1ст.л.порошку до печива (розпушувача)1 ст.л горілки (я додала коньяк)борошна скільки забере ( тісто має бути , як на вареники).

ФОРМА 22 см

Приготування:

Жовтки збити з сметаною, додати потертий маргарин, горілку, поступово додаючи муку з порошком, швидко замісити тісто, поділити на 6 частин. Відправити в холодильник на 2 год (або на ніч).

Форму застелити пергаментом ( не змащувати, бо саме тісто жирне). Розкатати одну кульку тіста, покласти в форму, зверху викласти:

-до 1 -го коржа – 1 білок збити з 2 ст л цукру + 100 гр кураги (порізати соломкою)-до 2 -го коржа – втерти 75 гр маку +1 жовток+ ванільний цукор+ 1 збитий білок з 2 ст л цукру– до 3 -го коржа – 1 збитий білок з 2 ст л цукру + 100 гр кришених горіхів.

Зверху накриваємо другим листом тіста, краї защипуємо, наколюємо вилкою.

Випікати при 170 градусах 25-30 хвилин ( до золотистого кольору).

Крем заварний:

Молоко - 1 літрЦукор - 300 грамЯйця - 4 штукиБорошно - 120 грамВершкове масло - 20 грамВанільний цукор - 10 грам

Збийте яйця з цукром, ваніліном і борошном. Слідкуйте, щоб не залишилося грудочок, для цього борошно краще вводити поступово, по ложці.

Молоко закип'ятити, додати масло і поступово, невеликими порціями, ввести суміш з яйцем. Все добре перемішати. Нагріти крем на слабкому вогні до закипання, після чого остудити. Для досягнення однорідності крему, його можна коротко збити блендером або міксером.

Змастіть готові коржі пляцку кремом. Прикрасити за смаком.

ПРИЄМНОГО ЧАЮВАННЯ!

До списку новин