загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лікування без операції: народні засоби проти виразки шлунку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Лікування без операції: народні засоби проти виразки шлунку

Консервативний метод лікування виразки приваблює багатьох хворих нею людей. Вибери сама: операція або незамінні народні засоби при виразці шлунка.

Народні засоби

Незамінні народні засоби при виразці шлунка допомагають обійтися без дорогих ліків і оперативного втручання. Звичайно, далеко не всі ці методи перевірені і науково доведені - з цієї причини краще всього заздалегідь проконсультуватися з лікарем.

Спиртова настоянка на шкаралупі волоського горіха. Начисти приблизно стакан волоських горіхів, шкаралупу зсипати в окрему склянку і залий спиртом. Дай настоятися в темному місці протягом тижня, після чого вживай її тричі на день по одній столовій ложці незадовго до їжі. Курс лікування вважається завершеним, коли кінчається настоянка.

Чай з подорожника. В якості ефективної терапії при лікуванні виразки шлунка можна використовувати відвар подорожника, приймаючи його замість повсякденних напоїв в будь-яких необхідних організму дозах. За відгуками тестировавших цей метод, подорожник дійсно здатний допомогти в лікуванні виразки.

Внутрішнє свиняче сало. Одна ложка несолоного свинячого сала незадовго до прийому їжі дозволяє запобігти подальшому ураження слизової шлунка. Цей метод відноситься скоріше не до лікувальних, а до стагнаційних заходів: він дозволяє купірувати стан виразки і не допустити подальшого погіршення стану.

Природно, ніякі народні засоби не можуть зрівнятися з науково обгрунтованим лікуванням з підтвердженим ефективністю. Крім того, займатися самолікуванням при такому серйозному діагнозі досить небезпечно: можливо, що обраний тобою народний рецепт не дасть ефекту, при цьому погіршивши стан виразки.

До списку новин