загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вправа «Сонечко» зробить щасливими вас і ваших рідних

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Вправа «Сонечко» зробить щасливими вас і ваших рідних

Виконання цієї вправи призведе до того, що вас почнуть любити, до вас почнуть притягуватися як до джерела світла, тепла та сили, ви станете для всіх дуже привабливою людиною.www.zid.com.ua

Тож влаштовуйтеся зручно в крісло або ляжте на ліжко, тобто приберіть розслаблену позу. Очі можна заплющити. Перше, що потрібно зробити, це згадати у своєму житті ті епізоди, коли вам було дуже добре, коли ви почувалися повністю щасливим. Згадати те відчуття щастя, що наповнювало вас. Це може бути і перше побачення, й перший поцілунок, ваші відчуття від перебування на природі, захват від того, що важливу справу нарешті з успіхом завершено, тощо. Отже, настрій приємними й радісними спогадами ви піднесли, тим самим створили ґрунт для подальшої роботи. Наступний етап. Починайте уявляти, що в ділянці серця та сонячного сплетення міститься маленьке золоте сонечко - це ваша Любов. Сонечко заховане в скриньку, яку потрібно обов’язково відчинити й випустити сонечко назовні. Воно починає освітлювати вас ізсередини, ви починаєте світитися, наповнюватися світлом. Усі клітинки вашого тіла перебувають у променях цього сонця, ви стаєте суцільним світлом, як велика електрична лампочка. Ви - світло яскраве та любляче. Потім уявіть свого коханого або того, кому дуже потрібна ваша любов (загальні контури, без конкретних рис обличчя та фігури), і посилайте йому світло свого сонечка. Такий спрямований промінь світла утворює місток між вашими серцями. Дуже добре побачити в уяві, як смуток у його очах зникає й натомість з’являються радість і щастя. Людина перебуває ніби всередині посланого вами променя - вся у світлі, купається в ньому, дихає ним. Цим світлом можна наповнювати не лише свого коханого, а й свій дім, свою роботу, взагалі будь-яке місце, будь-яку людину, на яку ви спрямуєте свій промінь. Що чіткіше та яскравіше ви зможете це уявити, то ліпший ефект матимете. Уся вправа триває близько 20 хвилин - це залежить від вашого початкового рівня щастя й розвиненості уяви. Але навіть якщо спершу уявляти все яскраво у вас не виходить, то не впадайте у відчай, будьте наполегливим - і досягнете мети. Уже через кілька днів за регулярного щоденного виконання вправи ви помітите, що бачити в уяві картини стає все легше.

Підготувала Алла ГРІШИЛО.

До списку новин