загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Весільна фотосесія після 70 років шлюбу. ФОТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Весільна фотосесія після 70 років шлюбу. ФОТО

Весільна фотосесія китайської пари.

Весільна фотосесія відбувалася через 70 років після укладення шлюбу.  Китайська пара відзначила 70-річчя шлюбу красивою фотосесією у весільних нарядах.lovelylife.in.ua

98-річний Ванг Дей (Wang Deyi) і 97-річна Цао Юхуа (Cao Yuehua) одружилися в 1945 році в Національному парку міста Чунцинм.

Пара вперше зустрілася в університеті у 1943 році.

 

“Мій тато запросив мою маму на танець, і вони закохалися в один одного майже з першого погляду,” розповів син.

 

Чоловік  був відправлений до Індії під час Другої світової війни і виступав в якості перекладача для генерала армії США.  Пара спілкувався через військову поштову службу, вони писали любовні вірші одне одному. Як тільки Цао повернувся в 1945 році, пара одружилися, і вони були разом з тих пір. В даний час, вони навряд чи можуть пригадати багато речей  свого життя, але вони можуть декламувати вірші про кохання, які вони писали один одному під час війни.

 

Через 70 років вони вирішили відновити ті дні, зробивши тематичну фотосесію у весільних нарядах.

Діти пари також допомогли їм відсвяткувати свій 60-річний ювілей у 2005 році.

Весільна фотосесія стала блискучим способом відсвяткувати їхню вражаючу річницю – 70-річчя шлюбу. Після церемонії, Цао сказав секрет їхньої тривалої романтики, кажучи: «Пари повинні піклуватися один про одного. Я думаю про неї в будь-який час, і вона теж».

Четверо дітей пари допомогли літній парі виконати це зворушливе бажання. Закохані почуваються прекрасно і мріють дожити разом хоча б до 120 років

До списку новин