загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як поважати людей похилого віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як поважати людей похилого віку

Якщо ви молоді й повні сил, то вам не так-то просто зрозуміти людей похилого віку. То вони занадто багато бурчать, то їм не подобається стиль вашого одягу і музики, яку ви слухаєте. Так, дійсно так, літні люди бувають незадоволені і надмірно вразливі, вимагають до себе більше уваги, і їм часом непросто догодити. Однак на це в них є свої причини, і знаючи їх вам буде простіше любити, розуміти і поважати старше покоління.

Інструкція

Рівень складності: Непросто 

 

1 крок 

У літньому віці загальмовуються обмінні процеси (метаболізм) і від цього у людини порушується пам'ять, зір, слух, реакція. Але це зовсім не означає, що така людина "тупа" і не здатна вас зрозуміти. Часом бабусі й дідусі мають здатність розуміти своїх онуків набагато більше, ніж батьки.

2 крок 

Будь-яка літня людина старою себе не відчуває. В душі вона як і раніше молода, у неї є свої бажання, мрії, ідеї. Вона так само має потребу в розумінні, спілкуванні, дружньому плечі. Не ігноруйте своїх людей похилого віку, якщо вони проявляють інтерес до ваших захоплень.

3 крок 

На жаль, люди похилого віку бувають і дуже примхливі. Вибачте їм цю слабкість. Не сердьтесь і не гнівайтеся. Адже коли-небудь, якщо Бог дасть, і ви станете старенькими. І ще зовсім не відомо, в якому стані на вас позначаться ці процеси метаболізму. Але ж вередують літні в основному через брак уваги оточуючих. Даруйте їм частіше різні подаруночки, недорогі, але, головне, щоб зі змістом і від серця. Пишіть листівки, дзвоніть. Це так приємно, що про тебе пам'ятають! Адже у літньої людини стає менше друзів, хтось помирає, інші не можуть приїхати в силу хворих ніг або вікової немочі. А самотня старість - це найстрашніше.

4 крок 

Ставтеся з турботою до людей похилого віку у громадському транспорті, на вулиці і в магазинах. Поступайтеся місце, допоможіть нести сумку. Тільки не треба вихоплювати ношу з рук. Так ви просто налякаєте бідну стареньку (дідуся). Краще заговорите спочатку "Здрастуй, бабусю! Допомога потрібна? "І якщо вам дадуть добро, тоді і допомагайте.

До списку новин