загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Китайська маска від пігментних плям

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Китайська маска від пігментних плям

Китаянки цілком заслужено вважаються одними з найчарівніших представниць прекрасної статі в світі. Косметологи пояснюють це тим, що мешканки Піднебесної приділяють багато уваги красі шкіри.

Пропонуємо вам рецепт китайської маски краси з меду, крохмалю і солі, яка живить, відновлює, вирівнює тон шкіри, помітно зменшує прояви пігментних плям.

Отже, вам знадобиться:

- 1 чайна ложка меду (бажано, рідкого),- 1 чайна ложка крохмалю,- 1 чайна ложка солі.

Змішайте мед і крохмаль, поки колір суміші не стане однорідним. Після цього додайте чайну ложку подрібненої морської солі, або, якщо її немає під рукою, звичайної йодованої солі. Ретельно розмішайте.

Якщо ви - власниця надчутливої або дуже сухої шкіри, то додайте в маску ще 1 чайну ложку молока.

Тепер маска готова. Наносити її на обличчя необхідно в кілька шарів, поки вся суміш не буде використана. Через 25 хвилин змийте маску.

У тому випадку, якщо під час процедури відчуєте печіння або сильне пощипування, маску слід змити відразу ж.

Для найкращого результату китаянки рекомендують робити маску краси через день протягом 20 днів. Загалом курс складається з 10 масок. Дана маска допоможе підтягнути шкіру обличчя, зробити її здоровою, сяючою, гладкою.

До списку новин