загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Медовий торт на сковороді

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Медовий торт на сковороді

Цей торт вам сподобається не так їсти, як готувати. Адже спекти 12 (!) коржів можна менш ніж за півгодини. І не сумнівайтеся: рецепт перевірений!

Інгредієнти для медового торта

Тісто:

3 яйця

1 склянка цукру

2 столові ложки меду

100 грамів вершкового масла

1,5 чайної ложки соди, погашеної оцтом

15-20 столових ложок борошна

ванілін

1 чайна ложка соняшникової олії (для змащення сковороди)

Крем:

2 яйця

1,5 склянки цукру

5 столових ложок борошна

1 літр молока

150 грамів вершкового масла

Як приготувати торт на сковороді

Спочатку готуємо тісто для коржів. Яйця збити з цукром, додати мед, розтоплене масло, погашену оцтом соду, ванілін. Усе ретельно вимішати.

Більшу половину борошна насипати і миску і зробити в ньому ямку. У ямку виливати рідку суміш і замішувати тісто. У міру потреби підсипати решту борошна. Замісити нетуге тісто, розділити його на 12 частин.

Сковороду розігріти і змастити дно легенько соняшниковою олією (лише для першого коржа, усі наступні печемо на сухій сковороді).

Розкачати корж завбільшки з дно сковороди, обережно перекласти його на сковороду. Пекти на невеликому вогні. Коли підпечеться, за допомогою лопатки перевернути. Коржі печуться швидко.

Останній корж можна підсушити більше, щоб потерти його на крихти. Або ж крихти можна зробити з будь-якого печива, а корж використати для торта.

Готуємо крем. Яйця збити з цукром і, поступово додаючи борошно, ретельно розмішувати масу. Коли побачите, що вона надто густа, можна трохи додати молока, але небагато. Інакше буде важко домогтися, щоб суміш була без грудочок.

Коли грудочки повністю розітруться, можна вливати решту молока і ставити варити. Якщо ви готуєте крем у посудині без антипригарного покриття, то скористайтеся методом «водяної бані», тобто поставте каструлю з кремом в посудину з водою, яка у свою чергу стоятиме безпосередньо на вогні.

Варити до того часу, поки крем загусне. Коли охолоне, додати м’яке масло і збити.

Готовим кремом змащувати коржі. Верх посипати крихтами або прикрасити в будь-який інший спосіб.

Смачного!

До списку новин