загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Де на клавіатурі знаходиться апостроф і «нова» літера українського алфавіту?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Де на клавіатурі знаходиться апостроф і «нова» літера українського алфавіту?

Багато людей, що набирають текст, доходячи до апострофа переключають мову введення на англійську і натискають клавішу, де українська бука "Є".

Є люди, які взагалі не знають і цього методу, або лінуються переключати мови, вони замість апострофа вставляють або лапки, або зірочку, наприклад так: прислів*я, комп"ютер - виглядає це не дуже гарно.

Але є набагато простіша процедура. У Windows 7 та 8 є, крім звичайної української розкладки,  "Українська (розширена)". У ній апостроф знаходиться там, де російська буква "Ё", а буква "Ґ" там, де українська "Г", але щоб її набрати ще потрібно одночасно затиснути "ALT". Як додати "Українську (розширену)" дивіться на фото:

Як додати українську (розширену) розкладку:

1 Натискаємо правою кнопкою миші на піктограмку мови:

2 У контекстному меню вибираємо "Параметри":

3 Далі вибираємо пункт "Додати":

4 Далі знаходимо "Українську мову" і ставимо навпроти "Українська (розширена)" галочку, якщо є галочка навпроти "Українська", то знімаємо:

До списку новин