загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Населення України зменшиться на 41% до 2100 року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Населення України зменшиться на 41% до 2100 року

Загалом, можна спокійно говорити, що в майбутньому в світі буде жити ще більше людей.

Як повідомляє новинне агентство independent, демографічний відділ Департаменту з економічних і соціальних питань ООН випустив оновлений звіт про кількість людей, які будуть населяти Землю в майбутньому. Так, до 2100 року на планеті житимуть близько 11,2 мільярдів осіб, що на 52% більше, ніж сьогодні.

Більше половини демографічного зростання в наступні 35 років буде забезпечено Африкою, але, з іншого боку, населення деяких інших країн не виросте зовсім.

За даними звіту, в 48 державах кількість жителів тільки зменшиться. Крім того, в 11 країнах, через низький рівень народжуваності та високий рівень еміграції, демографічна криза буде особливо болючою. Ці держави втратять більше 15% населення.

У їх число увійшли: Литва (30,1%), Угорщина (34%), Японія (34,3%), Латвія (35,2%), Хорватія (38,3%), Сербія (39,7%) , Україна (41,1%), Румунія (45,2%), Боснія та Герцеговина (49,6%), Болгарія (52,4%) і Молдова (54,4%).

До списку новин