загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Перстень Ярослава Мудрого з мапою Софії зберігають у Пітері

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Перстень Ярослава Мудрого з мапою Софії зберігають у Пітері

Українські історики просять російських колег знайти у своїх архівах забутий і недооцінений перстень Ярослава Мудрого. У радянські часи Галина Брежнєва і її ювелір-єврей знайшли у підвалах Санкт-Петербурга перстень київського князя із вмонтованою у рубін мапою.

Як повідомляє Культурна зона АТО, вони провели розслідування і з'ясували подробиці чергової історичної сенсації. У цьому їм допомогли спецслужби п'яти країн. У повідомленні зазначили, що вони самі цього не підозрювали.

Відомо, що Росія у всі часи цікавилася історичним спадком українців. Для того, щоб знайти легендарний перстень Ярослава Мудрого вони навіть вбили кількох монахів Софії Київської. Він зберігався з архівах гетьмана Івана Мазепи, який намагався перенести гетьманську столицю з Батурина до Переяслава.

Цей перстень знаменитий тим, що в ньому встановлений величезний рубін часів Візантійської імперії. Камінь рукотворний. Раніше була відома технологія подрібнення рубінів і виготовлення із них і домішків скла коштовних каменів. Рубін розміщений у персні у вигляді квадрата. У ньому встановлена таємна карта Софії Київської. Її можна роздивитися, якщо поставити під лампу.

Цей перстень знайшла Галина Брежнєва, але її ювелір не оцінив важливість прикраси. Вона дізналася про таємниці персня Київського князя, але побачивши його розчарувалася.

Також з'ясували, що архів Скоропадського забрали чекісти і вивезли в Санкт-Петербург (у той час Ленінград).

Нагадаємо, що в Росії скасували встановлення пам'ятника Володимиру Великому на Воробйових горах.

До списку новин