загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Аплікації при болях у суглобах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Аплікації при болях у суглобах

Аплікації - вельми ефективний лікувальний метод, простий і доступний у будь-яких умовах. Він зменшує біль і має протизапальну дію. Поліпшення спостерігається у 80% хворих, але накладати аплікації краще під контролем лікаря. Тим більше що й для них є протипоказання - це алергічна реакція на складові аплікацій у вигляді нежиті, кашлю, кон'юнктивіту, набряків, висипу або загальній слабкості.

Жовчно-перцева-камфорна аплікація. Взяти 250 г медичної консервованої жовчі, 160 мл камфорного спирту і 2-3 стручки пекучого перцю, помістити в темну пляшку, щільно закрити і поставити в темне місце на тиждень. Перед вживанням збовтувати. Аплікатор змочують цим розчином і накладають на хворе місце. Зверху компрес закривають поліетиленовою плівкою, потім шаром вати і зав'язують теплою хусткою. Час процедури - від 2 до 6:00. Курс становить 5-10 процедур щоденно.

Медово-алойна аплікація. Змішати 50 г соку алое, 100 г меду і 150 мл горілки. Застосовувати у вигляді компресу на ніч. Курс - 1 місяць, робити через день.

Воскова аплікація. Розтопити на водяній бані стеарин або віск, нанести на складену в 4 шари бавовняну тканину і прикласти до уражених місць. Тримати 30 хвилин.

Аплікація з кореня лопуха (реп'яха великого). Викопувати коріння лопуха навесні до появи стебла або восени після в'янення листя. Не зчищаючи шкірки, промити і пропустити через м'ясорубку. Цією масою наполовину заповнити півлітрову пляшку, долити доверху горілкою, закрити і на тиждень поставити в темне місце. На уражену ділянку накласти рясно просочену розчином тканину, зверху накрити промасленим папером, чистим рушником і обв'язати вовняною хусткою. Тримати всю ніч. Курс - 10 процедур.

Мурашина аплікація. На ситцеве тканину або марлю насипати вміст мурашника разом з мурахами, яйцями і деревною потертю, прикласти до хворих місць і щільно прибинтувати. Треба потерпіти і перенести мурашині укуси. Робити такі процедури рекомендується з одноденними перервами; повторювати процедури до зникнення болю.

Аплікація з мурашиним спиртом. Почистити 3 картоплини, зварені в мундирі, потовкти і додати 2 ст. ложки мурашиного спирту (аптечний препарат). Викласти суміш на бавовняну тканину, прикласти в запаленні суглобів і зміцнити бинтом. Тримати всю ніч.

До списку новин