загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лавандовий лимонад – збадьорюючий засіб від головного болю і втоми

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Лавандовий лимонад – збадьорюючий засіб від головного болю і втоми

Давно вже доведено, що ця ароматична трава - потужний антидепресант і ефективний борець з головними болями і втомою.

Існує безліч способів, як використовувати лаванду для підняття життєвого тонусу. Ти напевно знаєш про седативні властивості лавандової олії і не раз використовував саше з лавандою проти безсоння. А як тобі її запах? Як же він заспокоює і знімає стрес! Ми поділимося з тобою ще рецептом, як побороти головний біль і розслабитися.

ІНГРЕДІЄНТИ

1,5 л води

100 мл меду

5 лимонів

1 крапля ефірної олії лаванди або 3 ст. л. сушених кольорів лаванди гілочки лаванди для прикраси.

Якщо ти використовуєш лавандову олію, то все, що тобі треба, - це змішати вказані вище інгредієнти. Але спершу не забудь вичавити сік з лимонів! Отриманий напій постав в холодильник на декілька годин. За смаком можеш потім додати в лимонад ще трохи меду або розбавити напій водою.

А якщо використовуєш сушені квіти лаванди, то спершу помісти їх в сотейник з водою і постав кип'ятити на середній вогонь. Після кипіння ослаб вогонь і вари ще декілька хвилин. Знявши з вогню, накрий напій кришкою і залиш на годину.

Проціди відвар крізь сито, щоб видалити частинки кольорів. Вичави сік з лимонів. Додай у відвар лимонний сік і мед. Перелий напій в глечик постав в холодильник на 30 хвилин.

Смакувати лимонад слід холодним, додай навіть трохи льоду. А якщо ще прикрасиш напій гілочкою лаванди, то почуття спокою і комфорту не покине тебе!

Головні болі від постійної напруги і тривоги так і не покидають тебе? Тоді приймай ванни з олією лаванди. Ефективно також втирати олію в тіло, особливо під час масажу.

Лаванда не дасть тобі сумувати і страждати від нестерпного головного болю.

До списку новин